Νατάσα Θεοδωρίδου : Δείτε τις ευχές που δέχτηκε από την Ελένη Μενεγάκη

Τα social media, εδώ και χρόνια έχουν μπει πολύ δυνατά στις ζωές μας και πλέον τις περισσότερες ενέργειες της κάνουμε με την χρήση αυτών και ειδικά τα άτομα τα οποία ασχολούνται με την δημοσιότητα το ξέρουν πολύ καλά γι αυτό πολλές φορές τα χρησιμοποιούν ως μέσο για να κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Αυτό το γνωρίζει πάρα πολύ καλά και η βασίλισσα της πρωινής ζώνης που με την καινούργια σεζόν θα απολαμβάνουμε στους τηλεοπτικούς μας δείκτες μέσω του mega. έτσι αποφάσισε να ευχηθεί στην κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου για την ονομαστική της εορτή σχολιάζοντας σε μία φωτογραφία που ανάρτησε η τραγουδίστρια στο ινσταγκραμ.

Η ανάρτηση της Νατάσα Θεοδωρίδου

  • Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχαριστήσει τους followers της για όλες τις ευχές που τις έγραψαν τόσο για το Πάσχα, όσο και για την ονομαστική της εορτή.

Όσα έγραψε κάτω από την ανάρτηση της

  • Η Νατάσσα συνόδεψε την ανάρτηση της με τα εξής λόγια “Σήμερα με κάνατε να αισθανθώ ότι περάσατε όλοι από το σπίτι μου, να μου ευχηθείτε για τη γιορτή μου.. σας ευχαριστώ για τα λόγια καρδιάς…οι ευχές σας είναι το πιο όμορφο δώρο μου…σύντομα θα τραγουδάμε. “

Η Ελένη Μενεγάκη εύχεται στην Νατάσα Θεοδωρίδου

  • Ανάμεσα σε όλα εκείνα τα άτομα που ευχήθηκαν μέσω ίνσταγκραμ στην τραγουδίστρια, ήταν και η φίλη και κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη.

Τι έγραψε η Μενεγάκη στην Θεοδωρίδου

  • “Χρόνια πολλά Νατασαρα μου. ευτυχία και αγάπη μόνο”, ήταν το σχόλιο που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου.

Σας θυμίζουμε ότι :

  • Η Νατάσα Θεοδωρίδου κατάγεται από την Δράμα ενώ από μικρή ηλικία ζούσε στην Θεσσαλονίκη
  • Έχει κάνει μαθήματα Αρμονίου και κιθάρας
  • Ξεκίνησε να τραγουδάει σε κέντρα της Θεσσαλονίκης από όταν ήταν μαθήτρια
  • Η καριέρα της στην Αθήνα ξεκίνησε το 1996.

Ακολουθεί βίντεο με συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Ενώπιος Ενωπίω

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here