Οικονόμου: Ο Τσίπρας που κυβέρνησε με την ακροδεξιά του Καμμένου δεν μπορεί να μας κουνά το δάχτυλο


Αιχμηρή απάντηση του Γιάννη Οικονόμου προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα υποστήριξε με αφορμή τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Ο κ. Τσίπρας που κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς του κ. Καμμένου δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης και στην κυβέρνηση που στην διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε η δίκη και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής».

Τσίπρας για επεισόδια στη Σταυρούπολη: Η κυβέρνηση νίπτει τας χείρας της και κρατά ίσες αποστάσεις

Κριτική στην κυβέρνηση και στο υπουργείο Παιδείας για την στάση που κρατούν απέναντι στα γεγονότα στην Σταυρούπολη, άσκησε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, με τίτλο «Τα κοινά της Παιδείας».

Δεν έχει νόημα να καταδικάζεις την βία από όπου κι αν προέρχεται όταν ξέρεις από που προέρχεται, ανέφερε ο κ . Τσίπρας και πρόσθεσε: «Δείτε τι έγινε στην Θεσσαλονίκη, στην Σταυρούπολη χθες και σήμερα, όπου ένα δημόσιο σχολείο έχει καταληφθεί από ομάδες νεοναζί και το υπουργείο Παιδείας νίπτει τας χείρας του και κρατά ίσες αποστάσεις, λέει απλώς ότι καταδικάζει την βία…Για να μην χάσει το ακροατήριο της ακροδεξιάς αφήνει μία πηγή έντασης και σύγκρουσης μέσα στο σχολείο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ