Τέλος στον «πόλεμο» Σκάρλετ Τζοχάνσον – Disney: Τα βρήκαν με διακανονισμό


Η σχέση της Σκάρλετ Τζοχάνσον με την Disney έχει αποκατασταθεί και συζητάνε για τις επόμενες ταινίες τους μαζί.

Αίσιο τέλος έχει τελικά η διαμάχη που ξέσπασε στα τέλη Ιουλίου ανάμεσα στην Σκάρλετ Τζοχάνσον και την Disney. Θυμίζουμε ότι η «Μαύρη Χήρα» είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του στούντιο για διαφυγόντα κέρδη σχετικά με την ταυτόχρονη κυκλοφορία του Black Widow στα σινεμά και στην πατφρόρμα streaming Disney+. Η αντίδραση του στούντιο ήταν άμεση και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα σίριαλ αλληλοκατηγοριών.

Τώρα μαθαίνουμε ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν τελικά εξωδικαστικά κάνοντας διακανονισμό και πλέον η σχέση τους όχι μόνο έχει αποκατασταθεί αλλά κάνουν λόγο και για επόμενη συνεργασία στο σύμπαν της Marvel.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ακριβείς όροι και φυσικά το ποσό της συμφωνίας δεν έχει αποκαλυφθεί. Από την πλευρά της η Τζοχάνσον δηλώνει ευτυχής που έλυσε τις διαφορές της με τη Disney: «Είμαι απίστευτα υπερήφανη για τη δουλειά που έχουμε κάνει μαζί όλα αυτά τα χρόνια και έχω απολαύσει απίστευτα τη δημιουργική σχέση μου με την ομάδα. Ανυπομονώ να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας τα επόμενα χρόνια», ανέφερε στη δήλωσή της η ηθοποιός.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που καταφέραμε να καταλήξουμε σε μια αμοιβαία συμφωνία με τη Σκάρλετ Τζοχάνσον», δήλωσε ο Άλαν Μπέργκμαν, διευθυντής περιεχομένου των Disney Studios προσθέτοντας ότι εκτιμά τη συνεισφορά της ηθοποιού στο MCU. «Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί σε αρκετά πρότζεκτ στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένου του Tower of Terror», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε στα τέλη Ιουλίου η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο του Λος Άντζελες εναντίον της Disney κατηγορώντας την ότι παραβίασε τους όρους τους συμβολαίου τους. Σύμφωνα με την καταγγελία της Τζοχάνσον, η συμφωνία όριζε ότι η αμοιβή της ηθοποιού προκύπτει από τα έσοδα της ταινίας στο box office, δηλαδή τα εισιτήρια που κόβει το φιλμ στους κινηματογράφους. Στην αγωγή της τόνιζε ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση της ίδιας από το στούντιο για την κυκλοφορία του φιλμ στη συνδρομητική πλατφόρμα με σκοπό να μην αντιληφθεί το πλήρες όφελός της κατά τη διαπραγμάτευσή τους. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, από την κυκλοφορία του Black Widow στη συνδρομητική πλατφόρμα η Τζοχάνσον έχει χάσει μπόνους περίπου 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

H Disney είχε απαντήσει τότε στη μήνυση της Τζοχάνσον κατηγορώντας την ηθοποιό για αδιαφορία όσον αφορά τις «φρικτές και παρατεταμένες παγκόσμιες επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία του Covid-19 παγκοσμίως». Παράλληλα είχε αποκαλύψει την αμοιβή της Τζοχάνσον αναφέροντας ότι η κυκλοφορία της ταινίας στο Disney+ έχει ενισχύσει την δυνατότητα της ηθοποιού να κερδίσει επιπλέον αμοιβή πέρα από τα 20 εκατ. δολάρια που έχει ήδη λάβει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ