Πέθανε από καρκίνο τραγουδιστής 44 ετών – Το συγκινητικό αντίο του αδελφού του


Θλίψη στον χώρο της μουσικής για τον θάνατο του 44χρονου τραγουδιστή από καρκίνο στο έντερο

Συγκίνηση στη Βρετανία για τον θάνατο του τραγουδιστή του συγκροτήματος indie rock Delays από καρκίνο στο έντερο σε ηλικία μόλις 44 ετών. Ο Greg Gilbert είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2016 και είχε αποτυπώσει την περιπέτειά του με διάφορες μορφές τέχνης αλλά και με αναρτήσεις στα social media.

Τον Αύγουστο, μάλιστα, είχε ανακοινώσει με ανάρτησή του στο Twitter ότι είχε σταματήσει τη θεραπεία του λαμβάνοντας μόνο αναλγητικά. «Πιστεύω ακόμα στη μαγεία, στη δύναμη των καλών πράξεων και το γέλιο. Θέλω να γεμίσω τις επόμενες ημέρες με όλα αυτά και ακόμα περισσότερα» έγραφε ο Gilbert.

O Greg Gilbert

To συγκρότημα που ίδρυσε βρήκε γόνιμο έδαφος για να γίνει πιο γνωστό στην «άνοιξη» της indie σκηνής στις αρχές του 2000. Το πρώτο του όνομα ήταν Gorky, στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Igoru και τελικά το 2003 έλαβε το όνομα Delays.

Mετά τη διάγνωσή του με καρκίνο ο Gilbert ο οποίος είχε σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Winchester άρχισε να ζωγραφίζει και να γράφει ποιήματα με τα έργα του να εκτίθενται σε γκαλερί και τα ποιήματά του να εκδίδονται σε βιβλία.

Ο Gilbert αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, Stacey, και τα δύο παιδιά τους, Dali και Bay.

Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε ο αδερφός του Aaron, ο οποίος παίζει πλήκτρα στο συγκρότημα: «Δεν έχω καμία ιδέα πώς να το κάνω αυτό αλλά σήμερα στις 2:22 μεταφέραμε τον αδερφό μου στο επέκεινα. Ο Greg πέθανε περιτριγυρισμένος από την αγάπη μας και την αγάπη που του δώσατε σε αυτό του το ταξίδι».

H ανακοίνωση του θανάτου του Βρετανού τραγουδιστή

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ