The Voice of Greece 2/10: Οι ακροάσεις συνεχίζονται και απόψε στον ΣΚΑΪ στις 21:00


Blind auditions και αυτό το Σαββατοκύριακο για το The Voice of Greece και το ταλέντο αναμένεται να εκτοξευτεί στα ύψη.

Οι κριτές έχουν φορέσει τα καλά τους, έχουν καθίσει στις αναπαυτικές τους καρέκλες και αδημονούν. Με το χέρι στο κουμπί, ανυπομονούν να πατήσουν το “Σε θέλω” στο άκουσμα της καλύτερης φωνής. Φυσικά, καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι, οι θέσεις λιγοστεύουν.

Οι 4 κριτές έχουν ήδη ξεκινήσει να χτίζουν τις ομάδες τους. Πρέπει να αξιολογήσουν το ήδη υπάρχον υλικό και να δουν πώς μπορεί να ταιριάξει μια νέα φωνή σε αυτό το πλαίσιο. Λίγο πριν τα Cross Battles, λοιπόν, που θα μπορούν να διεκδικήσουν παίκτες που έχουν άλλοι κριτές στο δυναμικό τους, μένει να συμπληρώσουν τη δική τους ομάδα.

Η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και ο “νεοφώτιστος” Κωσνταντίνος Αργυρός το διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Δεν έχει τύχει να κονταροχτυπηθούν για κάποιον διαγωνιζόμενο. Επομένως, ακόμη τα πράγματα κυλούν αναίμακτα. Τώρα τι θα συμβεί στις επόμενες εκπομπές είναι άγνωστο. Και απόψε η σκηνή του The Voice of Greece γεμίζει με ταλέντο και μελωδικές φωνές. Οι διαγωνιζόμενοι θα τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν το εισιτήριο, το οποίο θα τους πάει στην επόμενη φάση.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ