ΚΙΝΑΛ – Πηγές από Ανδρουλάκη: Οι σημερινές εξελίξεις δεν συνάδουν με τη λογική της ενότητας


Αιχμές από το περιβάλλον του ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αναφορικά με τις σημερινές αποφάσεις της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Μαίνεται η ένταση στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, μετά και την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, με πηγές από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη να αναφέρουν ότι «Οι σημερινές εξελίξεις δεν συνάδουν με τη λογική της ενότητας».

Ειδικότερα, από το περιβάλλον του κ. Ανδρουλάκη σημειώνουν ότι «οι σημερινές εξελίξεις στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, δυστυχώς δεν συνάδουν με τη λογική της ενότητας και της προοπτικής για την παράταξη».

Και προσθέτουν ότι «Οι υποψήφιοι, είναι όλοι εκλεγμένοι από τον Ελληνικό λαό και ο όποιος αποκλεισμός, είναι αδιανόητος».

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι «Ο τρόπος που διεξήχθη η ψηφοφορία αλλά και οι εντάσεις που προκλήθηκαν, δεν βοηθούν την κοινή μας προσπάθεια».

Ακόμη, άνθρωποι του περιβάλλοντος Ανδρουλάκη επισημαίνουν ότι «Όσοι έχουν επιλέξει να μετατρέψουν τις εκλογές από πολιτικό γεγονός σε μια μάχη μηχανισμών, απαξιωμένη απο την κοινωνία, δεν υπηρετούν την προοπτική μας».

«Ο κόσμος της παράταξης να είναι σίγουρος ότι υπάρχουν οι δυνάμεις που θα διασφαλίσουν τη διεξαγωγή ενος γόνιμου πολιτικού διαλόγου και μια ανοιχτή δημοκρατική εκλογική διαδικασία», καταλήγουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ