SAROGLOU CENTER ο απόλυτος πολυχώρος για αγορές στην Ξάνθη


Η εταιρεία SaroglouCenter με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΟΓΛΟΥ τρίτης πλέον γενεάς έχει εδραιώσει τη θέση της στον πολυχώρο που βρίσκετε στην Π.Τσαλδάρη 4-6 στην Ξάνθη.

Από την ίδρυση της έως και σήμερα η εταιρεία απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που επιλέγουν το μοντέρνο ή διαχρονικό αλλά σε κάθε περίπτωση ποιοτικό στυλ μέσα από καθιερωμένα και επιτυχημένα Brands.

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο η SaroglouCenter εμπορεύεται δερμάτινα υποδήματα υψηλής αισθητικής, ποιότητας και κατασκευής. Τα προϊόντα είναι κυρίως από επώνυμα αυθεντικά Ευρωπαϊκά και Ελληνικά Brands.

Παράλληλα διαθέτει και ενδύματα έχοντας στο χώρο της corner των εταιρειών TIMBERLAND, TOMMY HILFIGER, CLARKS, GEOX, CAMPER καθώς και άλλα είδη όπως δερμάτινες τσάντες ζώνες και διάφορα αξεσουάρ.

Έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό όλα τα χρόνια λειτουργίας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της , την άψογη εξυπηρέτηση στην ιδανική τιμή. Αποφάσισε να εξυπηρετήσει τις προτιμήσεις καταναλωτών από όλη την Ελλάδα μέσα από το διαδικτυακό της κατάστημα.

Σε αυτό έχει συγκεντρώσει το μέγιστο των εταιριών με τις καλύτερες επιλογές.

Όλα τα είδη μπορείτε να τα βρείτε και να τα προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα: https://www.sarogloucenter.gr/


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ