Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου – Έρχονται «εν δυνάμει επικίνδυνες καταιγίδες από Τετάρτη»


Για αλλαγή του καιρού από την Τετάρτη με «εν δυνάμει επικίνδυνες καταιγίδες» προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου

Μπορεί ο καιρός σήμερα, Δευτέρα, να είναι γενικά αίθριος η εικόνα αυτή, όμως, δεν θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα όπως προειδοποιεί ο έμπειρος προγνώστης Σάκης Αρναούτογλου ο οποίος «βλέπει» ραγδαία επιδείνωση από την Τετάρτη.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, σε ανάρτησή του στο Facebook οι βροχές και οι καταιγίδες που έρχονται από την Τετάρτη είναι «εν δυνάμει επικίνδυνες». Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν επιδείνωση του καιρού που θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά.

Ο ίδιος, όμως, διευκρινίζει ότι «η ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων της νέας εβδομάδας για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι ακόμα ανοιχτές».

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

Εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες από την Tετάρτη το βράδυ δείχνουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πρώτα στα βορειοδυτικά (όπως σας είχα ενημερώσει από την περασμένη κιόλας εβδομάδα!)

H ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων της νέας εβδομάδας για την υπόλοιπη Ελλάδα πάντως είναι ακόμα ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού!

Για αυτό και λεπτομέρειες θα υπάρχουν στα 12λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 τη Δευτέρα έως την Παρασκευή στις 16:45 το απόγευμα αλλά και στις 22:45 το βράδυ! Για να μη χάνετε τον…καιρό σας

Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ