Φρύδια σχήμα: Αποκτήστε όμορφα διαμορφωμένα φρύδια με απλές κινήσεις


Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το να φτιάχνουμε τα φρύδια μας είναι ένα θεμελιώδες βήμα για την συντήρηση της ομορφιάς του προσώπου μας. Τα φρύδια έχουν τη δύναμη να πλαισιώνουν το πρόσωπό μας και να μαρτυρούν την διάθεσή μας. Οπότε αν τα φρύδια μας δεν φαίνονται όμορφα, δεν φαινόμαστε όμορφοι ούτε εμείς. Το κλειδί για να αποκτήσετε τέλεια φρύδια είναι να εστιάσετε στην ενίσχυση του φυσικού σχήματός τους. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα σωστά εργαλεία και τα κατάλληλα βήματα για να καθαρίσετε την καμάρα τους για να βελτιώσετε την όψη τους.

Διαμορφώστε τα φρύδια σας

Η διαμόρφωση των φρυδιών σας είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα που ,πορείτε να κάνετε για να καθαρίσετε, να συμπληρώσετε και να διαμορφώσετε τα φρύδια σας. Για να βρείτε το φυσικό σας σχήμα φρυδιών, χρησιμοποιήστε μία χτένα φρυδιών για να βουρτίσετε τις τρίχες σας προς τα επάνω. Όταν δείτε ποια τρίχα είναι αυτή που περισσεύει καθορίστε το σχήμα σας και κουρέψτε τις πιο μακριές με ένα ψαλιδάκι φρυδιών. Έπειτα χρησιμοποιήστε ένα τσιμπιδάκι για να βγάλετε τις τρίχες που βρίσκονται έξω από τη φυσική καμπύλη του φρυδιού.

Χρωματισμός των φρυδιών σας

Αν πάλι θέλετε να προσθέσετε βάθος και πληρότητα στα φρύδια σας, ο χρωματισμός των φρυδιών σας είναι μια καλή λύση. Είναι σίγουρο ότι γι’ αυτή τη διαδικασία δεν θα χρειαστείτε την βοήθεια ειδικού. Απλώς φροντίστε να επιλέξετε ένα μολύβι φρυδιών στον τόνο των μαλλιών σας. Διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι παράξενο. 

Ορισμός των φρυδιών σας

Μετά από αυτά τα βήματα πρέπει να ορίσετε τα φρύδια σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι ματιών και σε συνδυασμό με την παρατήρηση του προσώπου σας σημειώστε από που θέλετε να ξεκινάει και που θα τελείωνει το φρύδι σας. Αφου το κάνετε αυτό, βγάλτε πάλι όσες τρίχες περισσεύουν. Το τέλειο φρύδι έχει πια σχηματιστεί!

Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται δύσκολα και δεν έχετε τον χρόνο και την υπομονή να τα κάνετε, μην αγχωθείτε γιατί υπάρχει πάντα η λύση της επιλογής ενός επαγγελματία του είδους. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά κέντρα αισθητικής που σας υπόσχονται θαύματα, ακόμα και με τα φρύδια σας και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα θέλτε. Υπάρχουν όμως και πολλά κέντρα αλλά και πολύ ιδιώτες αισθητικοί που όντως μπορούν να σας βοηθήσουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ρωτήσετε γνωστούς και φίλους και να σας προτείνουν οι ίδιοι κάποιον που έχουν ήδη δοκιμάσει και τους εντυπωσίασε με το αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ