ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική συνέλαβαν μέλος του ISIS στην Αθήνα


Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη μέλους του ISIS έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας

Ένας 34χρονος Ιρακινής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην Αθήνα.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν στις ελληνικές αρχές από ξένες υπηρεσίες και με τη συνεργασία της ΕΥΠ συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας.

Ο φερόμενος ως μέλος του ISIS κρατείται και ανακρίνεται στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ αυτήν την ώρα διενεργρείται έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε. Αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021) συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS. Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που παρασχέθηκαν από αλλοδαπές συνεργαζόμενες υπηρεσίες και σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη.

Πρωινές ώρες της 05/10/2021 θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ