Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστική η στιγμή της δίκης – η Δόμνα “διψάει” για δικαίωση


Άγριες Μέλισσες: Κι όμως, η Δόμνα επιστρέφει δυναμικά στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο Δούκας Σεβαστός να έρχεται σε τρομερά δύσκολη θέση. Η κόρη του Θέμελη βρίσκεται αντιμέτωπη από τον δολοφόνο του πατέρα της, γεμάτη οργή και πόθο για δικαίωση. Στο πλευρό της βρίσκονται τα παιδιά του Δούκα και της Μυρσίνης, καταθέτοντας ενάντια στον ίδιο τους τον πατέρα. Ενώ ο Δούκας θεωρεί πως είναι έτοιμος να γλιτώσει την τιμωρία, έχοντας ένα ισχυρό άλλοθι, η Δόμνα δίνει την χαριστική της βολή.

Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη. Ο Δούκας δείχνει σαν να έχει παρατήσει τον εαυτό του. Δεν έχει το κουράγιο να αντιδράσει. Έτσι, ο Ακύλας βρίσκει την ευκαιρία να τον σώσει την τελευταία στιγμή.

Η Δόμνα καταθέτει

Η Δόμνα είναι έτοιμη να καταθέσει για τον πατέρα της, όσο ο Δούκας στέκεται απέναντι και την κοιτάζει γεμάτος ενοχές, στις Άγριες Μέλισσες. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να βλάψει αυτό το κορίτσι, όσο κι αν έπρεπε να εκδικηθεί για τον πόνο της αδελφής του.

Το συγκλονιστικό της συγκεκριμένης υπόθεσης, είναι πως ο αδελφός της, ο Μελέτης, δεν είναι με το μέρος της. Βρίσκεται στην άλλη πλευρά, υπερασπίζοντας τον δολοφόνο του πατέρα τους.

Η στιγμή της δίκης είναι συγκλονιστική. Η Μυρσίνη τρέμει στην ιδέα πως ο αγαπημένος της Δούκας θα καταδικαστεί σε ισόβια…

Στο μεταξύ…

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ελένη δείχνει πανικόβλητη. Ψάχνει τα ίχνη του Λάμπρου, με τις αδελφές της να προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Το ίδιο συμβαίνει και με την Ουρανία και τον Κυριάκο, οι οποίοι έχουν χάσει τον Μπάμπη.

Η Ελένη θέλει να τρέξει στον Ζάχο, να ζητήσει βοήθεια. Η Ασημίνα της αναφέρει πως θα μιλήσει με τον Πέτρο, σε περίπτωση που γνωρίζει κι εκείνος κάτι. Ο Προύσαλης είναι στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, προσπαθώντας να τις καθησυχάσει.

  • Από τον σύνδεσμο Youfly.com

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ