Τέτα Καμπουρέλη: Μίλησε για τις κρίσεις πανικού, το σκάνδαλο με τον σύζυγο & τις φήμες για νέα σχέση


Η Τέτα Καμπουρέλη ήταν καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Επισκέφθηκε το πλατό της εκπομπής “Το Πρωινό” για να δείξει κάποιες θεραπείες για τα νύχια. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν πρόθυμος να αφήσει μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν τη ρώτησε αρκετά πράγματα για την προσωπική της ζωή. και η Τέτα, πάντα χαμογελαστή, προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις. ωστόσο, βγήκαν αρκετές ειδήσεις από την συνέντευξη.

Πρώτα απ’ όλα, η Τέτα Καμπουρέλη αναφέρθηκε στον σύζυγό της και διέψευσε κατηγορηματικά οποιεσδήποτε φήμες υπάρχουν περί χωρισμού. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν έχει πάρει διαζύγιο με τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, δεν είναι μαζί λόγω αντικειμενικών δυσκολιών. Καθώς ο σύζυγος βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για τη ληστεία σε θυρίδες τραπέζης το Νοέμβριο 2020, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική για το ζευγάρι. Μιλώντας όμως για σχέσεις και ζευγάρια, τέθηκε στην Τέτα η ερώτηση εάν είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Σοφιανό. Πολλοί έχουν αναρωτηθεί αν υπάρχει κάτι ανάμεσά τους και αν τους συνδέει κάτι περισσότερο από μία φιλική σχέση. και εκεί η Τέτα ήταν κατηγορηματική. Τόνισε ότι γνωρίζει τον Φίλιππο Σοφιανό περισσότερα από 20 χρόνια και δεν υφίσταται κάτι περισσότερο. Μάλιστα τώρα τον βοηθά σε κάποιο θεατρικό που ανεβάζει, στο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων.

Επιπλέον, η Τέτα αναφέρθηκε στον αντίκτυπο που έχουν όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της στην ψυχολογία της. Είναι φυσιολογικό, όπως παραδέχτηκε, να είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνην και τον σύζυγό της. Παλεύουν και οι δύο και προσπαθούν να προχωρήσουν. Η ίδια αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού. Αρρώστησε σοβαρά και χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της με φαρμακευτική αγωγή. Αυτή η αγωγή τη βοηθά να στέκεται στα πόδια της και να χαμογελάει, μιας και αυτό είναι που πρέπει να γίνει. Φαίνεται αισιόδοξη ακόμη και σε μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ