Κορονοϊός: Έρχονται νέα μέτρα ελευθερίας για τους μη εμβολιασμένους – Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις


Κορονοϊός: Όπως όλα δείχνουν κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι θα άρουν κάθε μέτρο για τους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες.

Την προσεχή Τετάρτη αναμένονται νέες ανακοινώσεις για τα μέτρα σχετικά με τους εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους πολίτες, με την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους να προσανατολίζονται στην άρση των μέτρων για όσους έχουν πραγματοποιήσει πλήρως το εμβολιαστικό σχήμα.

Ανάμεσα στα μέτρα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι ο πλήρως εμβολιασμένοι να μπορούν να απολαμβάνουν μουσική στην εστίαση και στις χαρακτηρισμένες ως «κόκκινες περιοχές», κάτι που δεν συνέβαινε ως τώρα και η απαγόρευση αφορούσε άπαντες – εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, εκτός από τα μέτρα που θα δίνουν μεγαλύτερες ελευθερίες σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο, στο τραπέζι βρίσκεται το σενάριο οι πλήρως εμβολιασμένοι και των «κόκκινων» περιοχών, εκεί δηλαδή που είναι σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας, να απολαμβάνουν ελεύθερα τη διασκέδαση, χωρίς να στερούνται τη μουσική.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση θα εντείνει τις προσπάθειες πειθούς των ανεμβολίαστων. Είναι χαρακτηριστικό χθες (Κυριακή) έγιναν μόνο 390 εμβολιασμοί σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα, την εξέλιξη είχε προαναγγείλει και ο ο γ.γ Συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης. Όπως ανέφερε, τις επόμενες μέρες η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε συνεννόηση με την Επιτροπή Ειδικών θα αξιολογήσουν όλα τα δεδομένα, ενώ θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για θέματα δημόσιας υγείας και διαχείρισης της πανδημίας σε σχέση με την πλήρη αποκατάσταση των δικαιωμάτων των εμβολιασμένων πολιτών αλλά και των μέτρων που πρέπει να υπάρχουν για να προστατευθούν οι πολίτες που δεν εμβολιάζονται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ