GNTM 4 αποχώρηση: Ένα ακόμη μοντέλο αποχώρησε στο επεισόδιο της Δευτέρας


Το GNTM 4 έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Αν και πολλοί φοβούνταν ότι η απώλεια της Βίκυς Καγιά θα ήταν καθοριστική για το μέλλον τοο reality μόδας, εντούτοις τα νούμερα τηλεθέασης διαψεύδουν τις προβλέψεις.

Αντιθέτως, πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες εκπομπές στην τηλεόραση αυτή την στιγμή και κάθε επεισόδιο συγκεντρώνει ένα τεράστιο κοινό. Το ίδιο συνέβη λοιπόν με το χτεσινό επεισόδιο της Δευτέρας 4/10, όπου ένα ακόμη μοντέλο αποχώρησε. Η μάχη μαίνεται ακόμη φυσικά, καθώς δεν έχουμε δει ακόμη ούτε τα makeover με τις αλλαγές των μοντέλων εμφανισιακά.

Ο Δημήτρης Κλεάνθους ήταν ο φωτογράφος αυτής της δοκιμασίας, στην οποία κλήθηκαν τα μοντέλα να μιμηθούν σταρ της μουσικής. Πιο συγκεκριμένα, έπρεπε να υποδυθούν τους σκληρούς rock stars σε μία απόβλεπτη φωτογράφιση. Η πασαρέλα δεν θα μπορούσε να είναι στο έδαφος. Αντιθέτως, βρισκόταν 13 μέτρα ψηλότερα και αυτό ήταν κάτι που φόβισε πολλά μοντέλα. Αν αναρωτιέστε ποιο μοντέλο διέπρεψε στη δοκιμασία και κατάφερε να βραβευτεί για το αισθητικό αποτέλεσμα που έφερε μπροστά στους κριτές, δεν ήταν άλλο από τον Ναπολέοντα. Ο Ναπολέων έκανε εντυπωσιακή δουλειά και δίκαια κέρδισε τη δοκιμασία.

Φυσικά αν επρόκειτο για δοκιμασία τραγουδιού, ο Γιώργος Καράβας είχε το πλεονέκτημα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Καράβας παρασύρθηκε από το καλλιτεχνικό concept και ερμήνευσε το δικό του αγαπημένο ροκ κομμάτι. Αναλυτικότερα, ξεκίνησε να τραγουδά Aerosmith και την μεγάλη τους επιτυχία με τίτλο I don’t wanna miss a thing. Και ο Σκουλός είναι ταλεντάρα όμως, μιας και τον συνόδευσε τραγουδιστικά. Εάν έπρεπε να βραβευτεί μόνο ένας, ωστόσο, αυτός θα ήταν ο Γιώργος Καράβας.

Η αποχώρηση από το GNTM 4

Στο τέλος της δοκιμασίας, πολλά μοντέλα έμειναν απογοητευμένα από την απόδοσή τους και από τις ιδιαίτερες δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν. Ήταν αρκετά παράξενο να μείνει στις τελευταίες δύο κοπέλες με την χειρότερη απόδοση και η κοπέλα που είχε το αβαντάζ στη δοκιμασία. Μιλάμε σαφώς για την Άννα Βαλτατζή, η οποία στάθηκε πλάι πλάι με την Στέλλα Παπαδοπούλου. Τα δυο δροσερά κορίτσια η αλήθεια είναι ότι δεν έλαμψαν όπως θα επιθυμούσαν και οι ίδιες στη δοκιμασία.

Τελικά, αποχώρησε η Στέλλα Παπαδοπούλου και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την απογοήτευσή της. Είναι λογικό να υπάρχουν τόσο έντονα συναισθήματα, ιδιαίτερα όταν ένα μοντέλο αποχωρεί ελάχιστες ημέρες μετά την αρχή. Μόλις τα μοντέλα βολεύτηκαν στο σπίτι και ενώ ακόμη προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους, αυτή η απόφαση των κριτών αποτέλεσε μια ακόμη δύσκολη στιγμή. Την αποχώρηση συντόνισε αυτή τη φορά η Ισμήνη Παπασπηλιοπούλου, η οποία ανακοίνωσε στην Άννα Βαλτατζή ότι θα έχει μία ακόμη ευκαιρία στο GNTM 4.

Στο αποψινό 9ο επεισόδιο του GNTM 4 που θα προβληθεί στις 21:00 από το STAR έχουμε την πρώτη διαφήμιση για τα μοντέλα…Και φυσικά το Makeover!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ