Windows 11: Εύχρηστο, σύγχρονο & διαθέσιμο ως αναβάθμιση από σήμερα


Τα Windows 11 είναι διαθέσιμα από σήμερα για λήψη ως αναβάθμιση στο ήδη υπάρχον λογισμικό των χρηστών. Πρόκειται για μία νέα έκδοση για τα Windows, τα οποία έρχονται ύστερα από 6 ολόκληρα χρόνια. Όλοι περίμεναν τι θα κρύβει αυτή η νέα έκδοση και τα πρώτα σχόλια είναι άκρως θετικά. Σε έναν κόσμο όπου ολοένα περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τους υπολογιστές στην καθημερινότητά τους, η Microsoft θεώρησε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσφέρει ένα νέο λειτουργικό σύστημα σχεδιασμένο από την αρχή για εργασία από το σπίτι. Το remote work άλλωστε ως όρος καλπάζει. Την ίδια στιγμή, όμως τα Windows 11 εξυπηρετούν μια νέα γενιά ανθρώπων. Χρησιμοποιώντας το smartphone και το tablet ως το κύριο μέσο σύνδεσης με το διαδίκτυο, οι απαιτήσεις από ένα λειτουργικό σύστημα είναι διαφορετικές.

Η αναβάθμιση θα είναι δωρεάνγια όσους χρήστες έχουν ήδη εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Windows 10. Ωστόσο, η Microsoft κυκλοφορεί την ενημέρωση σταδιακά και όχι μονομιάς σε όλους. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι άνθρωποι θα πρέπει να περιμένουν μήνες ολόκληρους για να πάρουν τα χέρια τους τα Windows 11. Όπως αναφέρθηκε από την ίδια την εταιρεία, σε όλες τις επιλέξιμες συσκευές θα προσφέρεται δωρεάν η αναβάθμιση στα Windows 11 έως τα μέσα του 2022. Όσο για εκείνους τους ρομαντικούς που δεν επιθυμούν να προχωρήσουν στην αναβάθμιση, τα πράγματα δεν αλλάζουν. τα Windows 10 θα συνεχίζουν να λαμβάνουν υποστήριξη και τις αντίστοιχες αναβαθμίσεις τους μέχρι τον Οκτώβριο 2025. Επομένως, δε χρειάζεται κανείς να βιαστεί – εκτός φυσικά εάν τα Windows 11 ακούγονται αρκετά ελκυστικά. Πράγματι, η νέα έκδοση είναι απλούστερη από ποτέ, χωρίς όμως να χάνει τίποτε σε λειτουργικότητα και μοντέρνο feel.

Μιλώντας για κέρδη, σήμερα εκτιμάται ότι περίπου 1,3 δισεκατομμύρια υπολογιστές έχουν εγκατεστημένο το λογισμικό των Windows σε παγκόσμια κλίμακα. Εάν λάβουμε υπόψη ότι κάθε καινούριο computer αποφέρει στην Microsoft 25 δολάρια, τα μαθηματικά στέκονται αδιάψευστος επαληθευτής του ότι η εταιρεία πραγματικά θα βγάλει τεράστια κέρδη. Σε περίπτωση που συνυπολογίσουμε δε και την σουίτα Office 365 με ενδεχόμενη ενσωμάτωση των Teams για τα Windows, τότε μιλάμε για ακόμη μεγαλύτερα έσοδα. Σε κάθε περίπτωση, το νέο λογισμικό είναι εδώ για να μείνει…διευκολύνοντας τη ζωή στους χρήστες ακόμη και εν κινήσει!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ