Προσλήψεις στην ΕΦΑ Τρικάλων: Από αύριο (7/10) οι αιτήσεις


Προσλήψεις- Όλες οι ειδήσεις: Με δέκα άτομα ενισχύεται η ΕΦΑ Τρικάλων – Δείτε ειδικότητες

Η ΕΦΑ Τρικάλων ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1 «Αποκατάσταση Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Οξύνειας, Δ. Μετεώρων, Π.Ε. Τρικάλων, Π. Θεσσαλίας» του έργου «Αποκατάσταση Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Οξύνειας, Δ. Μετεώρων, Π.Ε. Τρικάλων, Π. Θεσσαλίας», ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020», με ΜΙS 5067501, που
Υλοποιείται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων με την μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας, για χρονικό διάστημα πέντε μηνών, από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Δείτε στον πίνακα τις θέσεις εργασίας:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δ.Καλαμάτα,αρ. 3 – Τ.Κ. 42131 – Τρίκαλα, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Αθηνά Καλαμίδα και κ. Μαρία Θεοφάνους (τηλ. επικοινωνίας: 24310 76647), εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών.

Προθεσμία από 7-10-2021 έως 11-10-2021.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ