Ηλεία: Απίστευτο και όμως ελληνικό – Δικογραφία σε βάρος ηλικιωμένης που προστατεύτηκε από κλέφτη!


Ηλεία: Η ηλικιωμένη θα συρθεί στα δικαστήρια γιατί έπραξε το αυτονόητο, δηλαδή… προστάτευσε τη ζωή της από το ληστή της!

Ενώ η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα στην Ελλάδα κυριολεκτικά θερίζει σπίτια και ζωές, το ανάλγητο κράτος όχι μόνο αφήνει απροστάτευτο τον πολίτη, άλλα και τον τιμωρεί αν αυτός επιλέξει να προστατέψει τη ζωή του!

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίσσεται με την υπόθεση μιας ληστείας που έγινε στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας στην Ηλεία. Ο δράστης είχε εισβάλει στην οικία της γιαγιάς από μία ανασφάλιστη πόρτα και ξεκίνησε να αποσπά αντικείμενα και την τσάντα της. Όταν ο θρασύτατος ληστής έγινε αντιληπτός από την ηλικιωμένη, της άσκησε σωματική βία.

Όμως η παθούσα, έχοντας ένα αεροβόλο όπλο στη κατοχή της και προκειμένου να προστατέψει τη ζωή της, το χρησιμοποίησε κατά του δράστη τραυματίζοντας τον. Και το απίστευτο αποτέλεσμα; Σχηματίστηκε… δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά του… ληστή της!

Ο δράστης συνελήφθη σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

Άλλα ταυτόχρονα, η ηλικιωμένη γυναίκα θα συρθεί στα δικαστήρια, μόνο και μόνο επειδή αποφάσισε να προστατέψει τη ζωή της, μέσα στο σπίτι της! Όποιος δεν βλέπει αστοχία του νόμου που σε τέτοιες περιπτώσεις κάνει το θύμα… θύτη, τότε μάλλον πάσχει από αθεράπευτη αναλγησία.

Τέτοιες αδιανόητες αποφάσεις που ουσιαστικά εξισώνουν τους εγκληματίες με τους φιλήσυχους πολίτες, δίνουν όλο το θάρρος στους επίδοξους ληστές να αποθρασυνθούν!

Χιλιάδες ηλικιωμένοι πέφτουν κάθε χρόνο θύματα εγκληματιών που εκμεταλλεύονται την ανημποριά τους και το κράτος αδυνατεί να τους προστατέψει.

Η 87χρονη γυναίκα που το μόνο που έκανε ήταν να προστατέψει τη ζωή της, μίλησε στο patrisnewsκαι αποκάλυψε ότι για αρκετές μέρες είχε παρατηρήσει έντονη κινητικότητα έξω από το σπίτι της.

Τώρα η ηλικιωμένη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και καλείται να μπει σε περιπέτειες λόγω ενός εντελώς παράλογου νόμου…

Πηγή: Patrisnews.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ