Αιμίλιος Χειλάκης: Αποκάλυψε πως αφαίρεσε όγκο από τον εγκέφαλο στα 42 του

Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες του ANT1 ήταν καλεσμένος στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Στην εκπομπή Στούντιο 4, ο Αιμίλιος Χειλάκης είχε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους οικοδεσπότες με πολλές αποκαλύψεις. Εκεί λοιπόν αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και στο πώς κατάφερε να το ξεπεράσει. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στα 42 του χρόνια χρειάστηκε να υποβληθεί σε αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο.

Αν και ήταν καλοήθης, η θέση του ήταν τέτοια έτσι ώστε πίεζε το οπτικό νεύρο και δημιουργούσε διπλωπία. Αμέσως μόλις έμαθε για τη διάγνωση, ο ηθοποιός αποφάσισε να προχωρήσει με την χειρουργική επέμβαση. Μέσα σε έναν μήνα κανόνισε τα πάντα. Ο ίδιος τόνισε πως η αντιμετώπισή του κρίθηκε αρκετά αλαζονική. Λίγο πριν το χειρουργείο, μιλώντας με τον γιατρό του προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Είπε πιο συγκεκριμένα: “Οτιδήποτε και αν συμβεί, εσύ δε φέρεις ευθύνη. Έχω ζήσει μια πλούσια ζωή και είμαι πολύ ευτυχισμένος με όσα έχω κάνει και με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.” Επομένως, ήταν σα να του έδινε άφεση λίγο πριν μπει στο χειρουργείο. Ο γιατρός του απάντησε πως πρώτη φορά ο ασθενής είχε την πρόθεση να ηρεμήσει τον γιατρό πριν το χειρουργικό τραπέζι και όχι ακριβώς το αντίθετο.

Ο ρόλος του Αιμίλιου Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έχει κάνει εντύπωση με την ερμηνεία του στην επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες. Εκεί υποδύεται τον Ακύλα Μεγαρίτη. Ο ρόλος του είναι ένας παρακρατικός, ίσως ο πιο κακός χαρακτήρας μέσα σε ολόκληρη τη σειρά. Μέσα στη χούντα ο Ακύλας κατάφερε να αναλάβει έργα κατασκευαστικά, προφανώς γιατί συνεργάζεται με τους χουντικούς.  Αυτό που τον ώθησε τον Αιμίλιο Χειλάκη να συμμετάσχει στην συγκεκριμένη παραγωγή ήταν ότι η κατάσταση αυτή επαναλαμβάνεται και είναι πάντοτε επίκαιρη. Ανέκαθεν υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι και δυστυχώς πάντοτε θα υπάρχουν και θα επιβιώνουν. Εκτός από την τηλεοπτική του παρουσία, ο Αιμίλιος Χειλάκης τελευταία πρωταγωνίστησε στο θεατρικό έργο Οθέλλος, το οποίο συν-σκηνοθέτησε.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here