Σασμός 7/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha TV


Η σειρά Σασμός προβάλλεται στον Alpha TV από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό από την αρχή μέχρι και σήμερα.

Το love story του Αστέρη και της Αργυρώς έχει φουντώσει. Οι δύο τους προέρχονται από δυο οικογένειες σε ένα χωριό του Ρεθύμνου, τις οποίες συνδέει μια παλιά βεντέτα. Ο πατέρας του Αστέρη σκότωσε τον πατέρα της Αργυρώς, ενώ και ο ίδιος δολοφονήθηκε μέσα στην φυλακή από συγγενείς της – τους Βρουλάκηδες. Όμως το νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι θέλει να τα αφήσει όλα αυτά πίσω του πια. Να ξεχαστεί η έχθρα που καίει τα σωθικά τους και να έρθει ο σασμός. Θα τα καταφέρουν;

Σασμός 7/10: Τι θα συμβεί σήμερα;

Ο Νικηφόρος και η Τζένη έρχονται πολύ κοντά μετά τον ξυλοδαρμό, ενώ μεγάλη αγωνία γεμίζει τις καρδιές του Τάσου και της Σοφίας. Οι γονείς της Στέλλας ανησυχούν για το παιδί τους, όμως οι εξελίξεις θα τους αφήσουν άφωνους. Η Στέλλα είναι έγκυος και το παιδί φυσικά είναι του Αστέρη. Ωστόσο, οι δυο τους έχουν χωρίσει και η νεαρή κοπέλα δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η Αργυρώ από την άλλη πλευρά ζητά λίγο χρόνο από τον Αστέρη, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει αυτά που συμβαίνουν μέσα της. Εκείνος δε διαχειρίζεται αυτό το νέο με ψυχραιμία. Έτσι όταν η Καλλιόπη του μιλά πιεστικά, ξεφεύγει και αντιδρά άσχημα. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της επερχόμενης πατρότητας έχει αρχίσει. Ο Αστέρης όμως, που δεν έχει μάτια για άλλη, πηγαίνει στο σπίτι της Αργυρώς για να τη βρει. Εκεί τα ξαναβρίσκουν και δίνουν ένα παθιασμένο φιλί. Αυτό το φιλί όμως θα σταθεί αφορμή να τους δει η γιαγιά της Αργυρώς. το σοκ είναι μεγάλο! Ο γιος του ορκισμένου εχθρού τους είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της πολυαγαπημένης της εγγονής.

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Μαθιό για τη δολοφονία του Στεφανή. Τα δυο παιδιά, ο Νικηφόρος και ο Μανόλης, συζητούν για το ενδεχόμενο να είναι εκείνος ο φονιάς. Ωστόσο, ο Νικηφόρος είναι κάθετος και πιστεύει πως με τίποτε δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό ο θείος του. Ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική. Αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια, πάνω από 20, η φλόγα δεν έχει σβήσει. Και η ίδια όμως νιώθει έτσι, καθώς ο Μαθιός ήταν πάντοτε δίπλα της. Την συντρόφευε από παιδί και δεν την έχει εγκαταλείψει στιγμή, ανεξάρτητα από το τι συνέβαινε στη ζωή τους. Οι δύο τους θυμούνται το παρελθόν και τα συναισθήματα δεν αργούν να φουντώσουν και πάλι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ