Μάριος Θεμιστοκλέους: Διενέργεια 3ης δόσης εμβολίου για άτομα άνω των 50 & γι αάτομα με υποκείμενα νοσήματα Α & Β Ομάδων


Στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα (7/10),  κ. Θεμιστοκλέους, ανέφερε ότι την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού εμβολιασμού τρίτης δόσης για τους πολίτες άνω των 60 ετών και τους υγειονομικούς για τους οποίους έχουν παρέλθει 6 μήνες από την ημερομηνία της 2ης δόσης και του μονοδοσικού εμβολίου. Όπως είπε, η λίστα θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Διενέργεια 3ης δόσης για άτομα άνω 50 ετών, για πολίτες με υποκείμενα νοσήματα στις ομάδες Α και Β (με δεδομένο ότι έχουν συμπληρωθεί 6 μήνες από την 2η δόση). Η πλατφόρμα θα ανοίξει την Κυριακή και θα ανανεώνεται εβδομαδιαία. 

Η επιχείρηση Ελευθερία συνεχίζει τη δράση της. 10.000 άτομα έχουν εμβολιαστεί, την ερχόμενη εβδομάδα θα βρισκόμαστε στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κύριος Θεμιστοκλέους τέλος ευχαρίστησε το Χαμόγελο του Παιδιού για τη συνδρομή του στην εμβολιαστική προσπάθεια της επιχείρησης Ελευθερία.  

Δείτε το video:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ