ΚΙΝΑΛ: Καταγγελίες στελεχών – υποστηρικτών της Φώφης Γεννηματά για «προκατασκευασμένη» δημοσκόπηση


Η εταιρεία δημοσκοπήσεων Opinion, καταγγέλλεται από στελέχη που στηρίζουν την υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Της απευθύνουν την κατηγορία ότι «διεξάγει «δημοσκόπηση» προκατασκευασμένου αποτελέσματος. Υποστηρίζουν ότι «ξεδιάντροπα η εταιρεία προκατασκεύασε -κατά παραγγελία και πριν καν έχει τα αποτελέσματα της «έρευνας» – δίδυμο δεύτερου γύρου, σύμφωνα με τις επιλογές της».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους «είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διενέργεια της δήθεν έρευνας, σχολιάζονται αρνητικά και αποδοκιμάζονται στα όρια του bullying, όσοι δηλώνουν την στήριξη τους στη Φώφη Γεννηματά».

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη «οι κατηγορίες βασίζονται σε πολλές καταγγελίες μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής ενώ υπενθυμίζουν ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι καν μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Δημοσκοπήσεων, ενώ υποστηρίζουν ότι είναι γνωστή κυρίως για τις σχέσεις με Κυβερνητικούς παράγοντες.

Καταλήγουν πως την απάντηση στους εντολείς και εντολοδόχους τέτοιων μεθοδεύσεων θα δώσουν στις εσωκομματικές εκλογές τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης μας. Που έχουν και γνώση και κρίση. Όσο για τους κατά παραγγελία αποτελέσματος «δημοσκόπους», όποιο και αν είναι τα αντίτιμο για την προσωπική και επαγγελματική τους απαξίωση, ας συνεκτιμήσουν ότι δεν θα αποφύγουν και τις δέουσες νομικές συνέπειες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ