Χασάπης στη Βραζιλία σκότωσε στο ξύλο πελάτη επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις τιμές


Τον θάνατο ενός 40χρονου προκάλεσε χασάπης στη Βραζιλία ο οποίος τον ξυλοκόπησε άγρια επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις τιμές

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία ο θάνατος ενός 40χρονου πατέρα τριών παιδιών από χασάπη ο οποίος τον ξυλοκόπησε άγρια επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις τιμές πριν τελικά να αποχωρήσει χωρίς να αγοράσει κάτι από το κατάστημα.

Ο θανατηφόρος ξυλοδαρμός σημειώθηκε στην πόλη Αλβοράντα στην νότια Βραζιλία. Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο 40χρονος να δέχεται την επίθεση δύο ανδρών επειδή νωρίτερα είχε εκφράσει τα παράπονά του για τις υψηλές τιμές των κρεάτων. Ο άτυχος 40χρονος δέχθηκε τα άγρια χτυπήματα το Σάββατο και κατέληξε στο νοσοκομείο μια ημέρα αργότερα, την Κυριακή.

Η επιχείρηση στην οποία εργαζόταν ο χασάπης τον απέλυσε με τον ίδιο να παραμένει υπό κράτηση μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το περιστατικό.

Στο βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές φαίνεται ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης σε βάρος του 40χρονου να τον σπρώχνει στο πεζοδρόμιο πριν ο άλλος να τον κλωτσήσει στο κεφάλι

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης το θύμα της επίθεσης εργαζόταν ως οδηγός ταξί ενώ παράλληλα πωλούσε και γεύματα που παρασκεύαζε η σύζυγός του για να συμπληρώνει το εισόδημα προκειμένου να ζήσει η πενταμελής οικογένειά του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ