Σασμός 11/10: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας


Οι εξελίξεις για την αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha TV, Σασμός, είναι συγκλονιστικές. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, που θα προβληθεί στις 11/10 στις 21:00, η γιαγιά της Αργυρώς καλείται να διαχειριστεί αυτό που μόλις είδε.

Η εγγονή της φιλιέται με τον Αστέρη, τον γιο του ορκισμένου εχθρού τους. Τον γιο του δολοφόνου του παιδιού της, τον γιο της κακιασμένης Καλλιόπης. Πώς να το αποδεχθεί αυτό; Για να αντεπεξέλθει, επισκέπτεται τον παπά του χωριού και ζητάει βοήθεια. Προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται, μιας και καταλαβαίνει πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει.

Σασμός 11/10: Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Δευτέρας

Το ερωτευμένο ζευγάρι, Αργυρώ και Αστέρης, θα γίνει αφορμή μεγάλης λαχτάρας για τη γιαγιά της Αργυρώς, Ειρήνη. Η μητέρα της Στέλλας, Σοφία, αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της εγκυμοσύνης στον Αστέρη. Πώς θα το διαχειριστεί εκείνος; Αρχικά, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και μένει μετέωρος, μη μπορώντας να αντιδράσει. Η Θοδώρα τσακώνεται με τον Γιώργο, ενώ γίνονται οι προετοιμασίες για τον αρραβώνα τους. Την ίδια στιγμή όμως το μυαλό της Θοδώρας είναι ακόμη στον Πετρή. Ψάχνει να δει πώς θα τον εκδικηθεί. Τέλος, η γιαγιά Ειρήνη έχει πολλά κρυμμένα μυστικά. Ένα από αυτά βγαίνει στην επιφάνεια και έρχεται για να την τυραννήσει ακόμη και σήμερα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ