Μακάβριο περιστατικό στη Μεσαρά Ηρακλείου: Πήγαν στην κηδεία αλλά… έλειπε ο νεκρός!

Απίστευτη υπόθεση στη Μεσαρά καθώς η σορός δεν έφτασε ποτέ στην ώρα της κηδείας

Μπροστά σε μια απίστευτη υπόθεση βρέθηκαν οι συγγενείς ενός 79χρονου οι οποίοι δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο τον πόνο της απώλειας αλλά και την πιο μακάβρια πτυχή της γραφειοκρατίας.

Συγκεκριμένα ενώ όλοι τους ήταν έτοιμοι για την κηδεία του 79χρονου, η σορός του παρέμενε… άφαντη.

Όπως αποδείχθηκε ο 79χρονος που «έσβησε» στο ΠΑΓΝΗ οδηγήθηκε μεν στο νεκροτομείο αλλά η σορός του δεν οδηγήθηκε ποτέ στο σπίτι όπου δεκάδες συγγενείς και συγχωριανοί του περίμεναν για την τέλεση της κηδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω του ότι ο 79χρονος εμφανίζεται με διαφορετικό όνομα σε κάποια από τα προσωπικά του έγγραφα, προκάλεσε την καθυστέρηση.

Αστυνομικοί αλλά και εκπρόσωπος της Εισαγγελίας σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν στο νεκροτομείο για τις απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων.

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Ιωάννη Τασσόπουλο ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του νεκρού από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έπειτα να ακολουθήσει η μεταφορά της σορού στο χωριό. Το θέμα, όπως είπε, έχουν αναλάβει η αστυνομία και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Στο χωριό συγγενείς και συγχωριανοί παρέμειναν στο σπίτι του 79χρονου, ενώ η οικογένεια του έξω από το Νεκροτομείο ζητώντας επίμονα εξηγήσεις.

ΠΗΓΗ neakriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here