Μητσοτάκης για Φώφη Γεννηματά: «Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή»


Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με την Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στον Ευαγγελισμό.

Γρήγορη ανάρρωση ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Φώφη Γεννηματά το βράδυ της Τρίτης κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ νοσηλεύεται από την Τρίτη στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να της ξεκαθαρίζουν πως η κατάσταση της υγείας της δεν επιτρέπει να πραγματοποιήσει την προεκλογικής της εκστρατεία ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκαν και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

«Ευχόμαστε από την καρδιά μας ταχεία ανάρρωση και καλή δύναμη στην κυρία Φώφη Γεννηματά στον αγώνα που δίνει», δήλωσε ο κ. Γαϊτάνης.

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», ευχήθηκε ο κ. Οικονόμου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ