Ρόδος: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τον βιασμό 8χρονης – Που στρέφονται οι έρευνες


Ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον αποκαλύπτεται πίσω από το δράμα της σεξουαλικής κακοποίησης του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο, το οποίο φέρει εκδορές στο σώμα του, χωρίς να μπορεί ο ιατροδικαστής να προσδιορίσει πως προέκυψαν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Από τις Έξι», η μητέρα αντιμετωπίζει σοβαρά νοητικά προβλήματα γι’ αυτό και οι ηλικιωμένοι γονείς της είχαν αναλάβει την ανατροφή τόσο της 8χρονης όσο και των δύο μικρότερων αδελφών της.

Το παιδί, το οποίο επίσης αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, πηγαίνει σε ειδικό σχολείο στη Ρόδο, ενώ οι γονείς της 8χρονης είναι σε διάσταση, με τον πατέρα της να λείπει καθώς εργάζεται ως ναυτικός.

Τον περασμένο Απρίλιο η μητέρα έφερε στον κόσμο ένα μωρό με τον Ρομά σύντροφο της το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησαν να πουλήσουν κάτι το οποίο απετράπη.

Μόλις αυτή η πληροφορία έφτασε στις αρχές ξεκίνησαν να παρακολουθούν την οικογένεια οι κοινωνικές υπηρεσίες του νησιού.

Πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε την μικρή και τα δυο της αδέλφια, η θεία της η οποία φωτογράφισε τη μικρή με το κινητό της, να έχει σημάδια στο σώμα της.

Εισαγγελική Διάταξη έγινε αφαίρεση κηδεμονίας

Προχθές έφτασε στην εισαγγελία της Ρόδου ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε πως η θεία της 8χρονης, είχε υλικό που αποδείκνυε κακοποίηση του παιδιού, αμέσως κλήθηκε στην εισαγγελία και με Εισαγγελική Διάταξη έγινε αφαίρεση κηδεμονίας της 8χρονης και παράλληλα απαγορεύθηκε σε όλα τα μέλη της οικογένειας να έρθουν σε επαφή ή επικοινωνία με τη μικρή.

Η ιατροδικαστική έκθεση έχει αποφανθεί πως στο σώμα και τα απόκρυφα σημεία του παιδιού υπάρχουν δηλωτικά στοιχεία κακοποίησης όπως εκδορές, χωρίς να μπορεί ο ιατροδικαστής να προσδιορίσει πως προέκυψαν.

Χαρακτηρισμός περί βιασμού γίνεται μόνο από τον εισαγγελέα!

Η μικρή, μετά την έκδοση εισαγγελικής διάταξης, από προχθές το απόγευμα φιλοξενείται σε κοινωνική δομή της Ρόδου και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους. Στο γενικό νοσοκομείο Ρόδου η 8χρονη πήγε μόνο για τις εξετάσεις που επιβάλλονται να γίνουν σε κάθε παιδί που πρόκειται να εισαχθεί σε ίδρυμα, ενώ έγινε και η ιατροδικαστική εξέταση.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου και παρακολουθεί στενά η εισαγγελέας Πρωτοδικών του νησιού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ