Χάρι-Μέγκαν: Ο γάμος τους είναι καταδικασμένος να αποτύχει λέει ο ετεροθαλής αδερφός της δούκισσας


Θέμα χρόνου είναι το διαζύγιο του ζεύγους Σάσεξ λέει ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ, περιγράφοντας την…πρώην πριγκίπισσα ως μία γυναίκα αδίστακτη που κακομεταχειρίζεται τους άνδρες

Μία σκοτεινή πρόβλεψη για το γάμο του ζεύγους Σάσεξ έκανε ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ .

Η ευτυχία τους είπε θα τελειώσει σύντομα και αυτό γιατί ο πρώτος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ διήρκεσε μόνο δύο χρόνια και εκείνη κακομεταχειρίστηκε και φέρθηκε άσχημα στον πρώην σύζυγό της.

O Tόμας Μαρκλ ΤζούνιορDaily Mail

Στο τρέιλερ για την VIP εκδοχή του αυστραλιανού Big Brother ο 55χρονος τεχνίτης από το Όρεγκον λέει ότι οι ημέρες του Χάρι ως σύζυγος στο πλευρό της αδερφής του είναι μετρημένες.

Ο Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν «τσαλαπάτησε» τον πρώτο της σύζυγο, τον Αμερικανό παραγωγό κινηματογράφου Τρέβορ Ένγκελσον, δεν είναι σαφές ωστόσο εάν γνωρίζει τις συνθήκες του χωρισμού τους.

O ετεροθαλής αδερφός της Μέγκας ΜαρκλDaily Mail

«Τον τύπο με τον οποίο ήταν παντρεμένη την πρώτη φορά – τον χρησιμοποίησε και τον παράτησε» ακούγεται να λέει. Σε σχόλιο ενός συγκάτοικου που λέει ότι η ετεροθαλής αδερφή του ακούγεται «αδίστακτη», ο Μαρκλ Τζούνιορ γνέφει θετικά πριν προσθέσει: «Ο Χάρι είναι ο επόμενος στο…ξύλο κοπής».

Η Μέγκαν παντρεύτηκε τον Ένγκελσον, 44 ετών, τον Σεπτέμβριο του 2011, αλλά χώρισαν μόλις 23 μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του 2013, επικαλούμενοι ασυμβίβαστες διαφορές.

To ζεύγος ΣάσεξΑ.Ρ

Έκτοτε εκείνος παντρεύτηκε ξανά την Tracey Kurland, κόρη του ιδρυτή της εταιρείας Stanford Kurland και κληρονόμο μίας περιουσίας εκατομμυρίων δολαρίων. Το promo του Big Brother δείχνει στη συνέχεια τον Τόμας Μαρκλ τζούνιορ στην ειδική αίθουσα του Big Brother να ετοιμάζεται να γράψει ένα γράμμα στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

«Αγαπητοί Mέγκαν και Χάρι, το πρώτο πράγμα που θέλω να πω και στους δύο…» λέει, πριν διακοπεί απότομα το τρέιλερ. Από τότε που ανακοινώθηκε η επιλογή του για τον Big Brother, ο αδερφός της Μέγκαν κάνει συνεχώς σχόλια για την αδερφή του και τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, επιχειρώντας να κερδίσει δημοσιότητα.

Τον Αύγουστο, σε ένα άλλο τρέιλερ για την εκπομπή, αποκάλυψε ότι είχε προειδοποιήσει τον πρίγκιπα Χάρι ότι η «πολύ ρηχή» αδελφή του θα του «καταστρέψει» τη ζωή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ