Λιγότερο άγχος, περισσότερο γέλιο σε 6 βήματα


Πότε ήταν η τελευταία φορά που γέλασες τόσο πολύ μέχρι να σε πονέσει το στομάχι σου ή τα μάτια σου να γεμίσουν δάκρυα; Aν πρέπει να σταματήσεις και να σκεφτείς τότε μάλλον πάει καιρός και πρέπει να προγραμματίσεις άμεσα ένα «laugh session».

Ένα καλό αστείο μπορεί να δώσει μία νέα οπτική στα πράγματα – όλα ξεκινούν με μία απλή, αστεία σκέψη.

Πώς θα σκέφτεσαι… αστεία;
Άσε τις σκέψεις σου να «τρέξουν» μέσα σε αστεία σενάρια και «τι κι αν…». Πες το απροσδόκητο. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να γελάσει δυνατά με αυτές τις αστείες σκέψεις που έχεις στο κεφάλι σου και έπειτα μοιράσου τες. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες πως αν βρίσκεις κάτι αστείο, ε δε μπορεί, θα υπάρχει ακόμα ένας σε αυτό το σύμπαν που θα συμφωνεί.

Γίνε θετική!
Ο αρνητισμός είναι σαν δηλητήριο. Μερικοί άνθρωποι τον χρειάζονται για να κάνουν κι άλλους ανθρώπους δυστυχισμένους. Μη συμμετέχεις. Οι φίλοι δεν αφήνουν τους φίλους να παραμένουν αρνητικοί. Εστίασε στο θετικό και προσπάθησε να κατευθύνεις τις συζητήσεις θετικά. Αν όλα αποτύχουν, απλά αποχώρησε.

Mείνε ασυγκίνητη (εκτός κι αν πρόκειται για γέλιο)
Προσπάθησε να βγεις έξω από μία αγχωτική κατάσταση. Από σένα εξαρτάται το πώς θέλεις να νιώσεις ή να αντιδράσεις κάθε στιγμή. Επίλεξε να είσαι χαρούμενη.

Παίξε!
Θυμάσαι όταν ήσουν παιδί και όλα ήταν παιχνίδι; Τι συνέβη; Κάνε αστεία, γίνε εσύ αστεία και θα δεις πως πάντα θα υπάρχει κάποιος που θέλει να συμμετέχει και το έχει ανάγκη όσο εσύ.

Οverthinking #not
Μερικές φορές οι σκέψεις μας είναι ο χειρότερος εχθρός μας. Βγες έξω, πήγαινε μία βόλτα, συνάντησε έναν φίλο, ξεκίνα κάτι καινούριο.

Sharing is caring!
Άκουσες ένα καλό αστείο; Σου είπαν μία ωραία ιστορία; Δεν υπάρχει καλύτερη επιβράβευση για σένα από το να κάνεις τους ανθρώπους να γελούν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ