Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι γιατροί της συνέστησαν να σταματήσει το αλκοόλ για λόγους υγείας


Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι τώρα 95 ετών και παραμένει σε άριστη υγεία. Ωστόσο, οι βασιλικοί γιατροί συνέστησαν στην μονάρχη να εγκαταλείψει το αλκοόλ. Ενώ η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου σπάνια πίνει δημόσια, είναι γνωστό ότι της αρέσει το μαρτίνι ιδιωτικά. Ωστόσο, οι μέρες της απόλαυσης ενός νυχτερινού κοκτέιλ είναι πλέον παρελθόν. Η βασίλισσα πρέπει να εγκαταλείψει το βραδινό της ποτό, το οποίο είναι συνήθως μαρτίνι. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση για εκείνη. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση της ζωής της πρέπει να εγκαταλείψει μία από τις ελάχιστες απολαύσεις της. Έρχονται αρκετοί βασιλικοί αρραβώνες τους επόμενους μήνες. Επομένως, οι γιατροί της βασίλισσας θέλουν να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο σε φόρμα.

LONDON, ENGLAND – JULY 11: Queen Elizabeth II attends a reception for winners of The Queen’s Awards for Enterprise, at Buckingham Palace on July 11, 2017 in London, England. (Photo by Yui Mok – WPA Pool/Getty Images)

Τι συμβαίνει με το αλκοόλ και την Βασίλισσα Ελισάβετ

Όταν είσαι η βασίλισσα, δεν λογοδοτείς σε κανέναν. Εκτός, προφανώς, από την ομάδα των γιατρών σου. Οι γιατροί της βασίλισσας Ελισάβετ Β της συνέστησαν να σταματήσει να πίνει αλκοόλ ενόψει του εορτασμού της πλατινένιας επετείου της στις 6 Φεβρουαρίου 2022. Αυτή η εκδήλωση σηματοδοτεί τα 70 χρόνια της ως βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εκδήλωση και η βασίλισσα οφείλει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Γι’ αυτό και θα πρέπει να κάνει ορισμένες θυσίες, με σκοπό να είναι υγιής και ακμαία.

Αν και πολύ συχνά έβγαιναν στην επιφάνεια εσφαλμένα άρθρα που ισχυρίζονταν πως η Ελισάβετ έπινε πολύ, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Συνήθως η βασίλισσα απολάμβανε ένα ποτήρι γλυκό κρασί με δείπνο και στη συνέχεια συχνά ένα ξηρό μαρτίνι τα βράδια. Είναι θαυμαστής του Dubonnet και του gin. Αλλά ακόμα και χωρίς να πιει, το αλκοόλ εξακολουθεί να είναι μέρος της βασιλικής ζωής: Η βασίλισσα έχει δύο διαφορετικά τζιν που παράγονται από τις κατοικίες της. Κατασκευάζεται τόσο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο και το σπίτι του Σάντρινγκχαμ. Η βασίλισσα έχει επίσης δώσει την ευλογία της στα επίσημα αφρώδη κρασιά και την μπύρα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ