Ρόδος: Η θεία έστησε τη φρικτή απάτη για να πάρει 700 ευρώ – «Έσπασε» μετά από 5 ώρες ανάκρισης


Μετά από πέντε ώρες ανάκρισης από έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου «έσπασε» η θεία του 8χρονου κοριτσιού, η οποία ομολόγησε ότι βρίσκεται πίσω από την τραγική αυτή υπόθεση.

Αρχικά δεν παραδεχόταν την εμπλοκή της, ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι είχε υποπέσει σε αντιφάσεις.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν οι αστυνομικοί ανέλυαν τα «κενά» στις καταθέσεις που είχαν λάβει τόσο από τη θεία όσο και από τη μητέρα του 8χρονου παιδιού. Έτσι, αποφασίστηκε να κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση αρχικά η μητέρα. Τότε ήταν που η μητέρα είπε με λεπτομέρειες τα πάντα στους αστυνομικούς. Όπως κατέθεσε, κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τη θεία του παιδιού και ξαδέρφη του πατέρα της 8χρονης, πείστηκε ότι πρέπει να της δώσει 200 ευρώ για να μην της πάρουν την επιμέλεια του παιδιού (με δεδομένο ότι πίστευε ότι υπήρχε κακοποίησή του). Επίσης, η θεία της είπε ότι ο παππούς πρέπει να της δώσει ακόμα 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί η υπόθεση της υποτιθέμενης κακοποίησης του παιδιού από εκείνον. Η θεία απειλούσε ότι θα αποκάλυπτε το βιασμό του παιδιού στην Αστυνομία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στόχος της θείας ήταν να πάρει τα 700 ευρώ και να νοικιάσει σπίτι στη Ρόδο. Το επόμενο βήμα, ύστερα από τη διαφωτιστική κατάθεση της μητέρας που δόθηκε το περασμένο Σάββατο, ήταν να κληθεί για κατάθεση η θεία. Η εξέτασή της διήρκησε πέντε ώρες. Μέχρι που «έσπασε» και ομολόγησε με λεπτομέρειες την απάτη. Ο παππούς του παιδιού όχι μόνο δεν βίασε ή κακοποίησε το κοριτσάκι αλλά ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στα τέσσερα εγγόνια του.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η θεία ήταν αυτή που τραυμάτισε το παιδί στα γεννητικά όργανα, με στόχο να πείσει τη μάνα και τις Αρχές ότι έχει κακοποιηθεί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ