Σέρρες: Πέθανε από κορoνοϊό επικεφαλής δημοτικής παράταξης – Ήταν πλήρως εμβολιασμένος


Σέρρες: Έφυγε από τη ζωή λόγω κορονοϊού επικεφαλής δημοτικής παράταξης, ο οποίος ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, Θοδωρής Αραμπατζής, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, παρότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και στην κοινωνία των Σερρών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, ο Θεόδωρος Αραμπατζής, πατέρας τριών παιδιών, είχε διατελέσει, επίσης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και του Αυτοκινητοδρομίου, καθώς και πρόεδρος του Δ.Σ. στον Καποδιστριακό Δήμο Καπετάν Μητρούση.

Ο πολιτικός και εμπορικός κόσμος παρακολουθούσε μέρες τώρα την πορεία της υγείας του και τη μάχη που έδινε με τον κορονοϊό. Στις 6 το πρωί της Τετάρτης, άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της νόσου covid-19.

Ο διεθνολόγος και βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου, ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook τα εξής:

«Είμαι συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου φίλου Θόδωρου Αραμπατζή. «Έφυγε» άδικα ένας έντιμος «υπηρέτης» της αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος.

Θα μας λείψουν η ειλικρίνεια, το ήθος και η αγωνιστικότητά του. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Φίλε μου, καλό σου ταξίδι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ