19 Απριλίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι νεότερες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του


Ο γνωστός παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το πρωί της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου είχε διασωληνωθεί.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του είναι ευχάριστα, καθώς βγήκε από την καταστολή, ωστόσο, παραμένει, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Tο πρωί της Τετάρτης, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Super Katerina” στον Alpha, ανέφεραν ότι ο διάσημος παρουσιαστής επρόκειτο σήμερα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως λόγω ενός σοβαρού αναπνευστικού προβλήματος οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στην εντατική και τη διασωλήνωσή του. Μετά την αποσωλήνωσή του, ο γνωστός παρουσιαστής παραμένει σε ΜΕΘ, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν υγρό στον πνεύμονά του και αυτό θα προσπαθήσουν πλέον να καταπολεμήσουν οι γιατροί.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Δείτε την ανακοίνωση του Χάρη Λεμπιδάκη για τα νεότερα της υγείας του:

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής από το καλοκαίρι ταλαιπωρείται πολύ με την υγεία του, εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στον προστάτη. Στο πλευρό του βρίσκονται η σύζυγός του Έλενα Μαστραγγελή και ο γιος του, Στέργιος. Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει υποκείμενα νοσήματα, ενώ στις αρχές του περασμένου έτους είχε νοσηλευτεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου, με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ