Ευγενία Σαμαρά: Καλεσμένη στον Κωστή Μαραβέγια μιλά με χιούμορ για το άγχος

Στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η πανέμορφη Ευγενία Σαμαρά. Η τηλεοπτική Στέλλα από την σειρά του Alpha TV Σασμός έχει κάνει εντύπωση για την μεστή της ερμηνεία. Πολλοί είναι εκείνοι που δίνουν στην Ευγενία το πρώτο βραβείο ηθοποιΐας για την σειρά, καθώς υποδύεται έναν πολυεπίπεδο ρόλο με απαιτήσεις. Και το αποτέλεσμα μέχρι τώρα είναι απλά συγκλονιστικό. Η Ευγενία έχει σπουδάσει Γεωπόνος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και εδώ και 8 χρόνια διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στη Θεσσαλονίκη και στο Ράδιο Αρβύλα, η μετάβαση στην πρωτεύουσα υπήρξε δύσκολη και απαιτητική. Όμως τα κατάφερε και πλέον νιώθει δυνατή να καταφέρει τα πάντα.

Η Ευγενία Σαμαρά & η σχέση της με το άγχος

Ανάμεσα σε όλα, η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε και στην σχέση της με το άγχος. Πράγματι είναι η ίδια αγχώδης και αυτό το έχει κληρονομήσει από την μητέρα της. Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε στον Κωστή Μαραβέγια ότι η μητέρα της κάθε μέρα όταν εκείνη ήταν στην Α’ Δημοτικού την έβαζε στο σχολικό. Όμως δεν έκανε αυτό που θα περίμενε κανείς να κάνει μια μητέρα. Αντιθέτως, ακολουθούσε το σχολικό μέχρι το σχολείο. Η Ευγενία δεν είχε καταλάβει τίποτε, αλλά έμαθε το περιστατικό πριν λίγα χρόνια. Κάποια ημέρα μάλιστα ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου σταμάτησε και τη ρώτησε εάν ήταν στην πρόθεσή της να απαγάγει κάποιο παιδί. Πρόκειται για ένα ακραίο περιστατικό, που όμως είναι δηλωτικό του πόσο αγχώδης ήταν.

Φέτος, φυσικά η Ευγενία Σαμαρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία με την τηλεοπτική της εμφάνιση στον Σασμό. Ήξερε πως θα ήταν επιτυχημένη η σειρά. Όμως δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πόσο μεγάλος θα ήταν ο αντίκτυπος σε όλο το καστ, και σε εκείνην προσωπικά. Δέχεται πολλή αγάπη και είναι ευγνώμων γι’ αυτό, ενώ σαφώς και οι φιλοδοξίες της δεν σταματούν εδώ. Έχει άλλωστε αποδείξει πως είναι μια ταλαντούχα κοπέλα που πετυχαίνει τους στόχους της με σκληρή δουλειά και υπομονή.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here