Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (25/10)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (25/10)

Τα όσα συνέβησαν στο Πέραμα με την καταδίωξη των Ρομά που κατέληξε με έναν 20χρονο νεκρό και επτά αστυνομικούς να έχουν συλληφθεί, τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί για την υπόθεση αλλά και τις κινήσεις που σχεδιάζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου να μην αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (25/10).

Στα πρωτοσέλιδα και η δολοφονία του άτυχου άνδρα από τον 40χρονο «σαμουράι» στην Νέα Ερυθραία ο οποίος είχε δώσει στο παρελθόν αφορμές στους γείτονές του για να ανησυχούν για τη συμπεριφορά του.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις σπασμωδικές κινήσεις Ερντογάν ο οποίος έφτασε στο σημείο να ανακοινώσει την απέλαση 10 πρεσβευτών με αφορμή το αίτημά τους για την αποφυλάκιση του κρατούμενου Οσμάν Καβαλά.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για θέματα όπως ο ΕΝΦΙΑ αλλά και τα αναδρομικά των συντάξεων.

Στα πρωτοσέλιδα, τέλος, και η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου τόσο στη Superleague με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει, όσο και στα γήπεδα της Ευρώπης κυρίως λόγω της εκκωφαντικής νίκης της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Δευτέρα (25/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ