Τραγικός θάνατος 7χρονου στις ΗΠΑ: Τον κατασπάραξε ο σκύλος που είχε σώσει η οικογένειά του


Τραγικό θάνατο από τον σκύλο που είχε σώσει η οικογένειά του βρήκε ένας 7χρονος στις ΗΠΑ

Θρήνος στις ΗΠΑ για τον θάνατο ενός 7χρονου στην Οκλαχόμα ο οποίος δέχθηκε την άγρια επίθεση του σκύλου που είχε σώσει λίγες ημέρες νωρίτερα η οικογένειά του. Η αποκάλυψη του τραγικού περιστατικού έγινε όταν οι γονείς του άρχισαν να τον αναζητούν για το δείπνο καθώς δεν απαντούσε στις προσκλήσεις να επιστρέψει στο σπίτι.

Τον 7χρονο, Τζέιμς ΜακΝίλις βρήκε νεκρό ο πατέρας του, Μάικλ, ο οποίος τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στην πίσω αυλή του σπιτιού της οικογένειας όπου βρισκόταν και ο σκύλος που είχαν σώσει πριν από περίπου 20 ημέρες.

O 7χρονος που έπεσε νεκρός από τον σκύλο που είχε σώσει η οικογένειά τουNew York Post

Η οικογένεια του άτυχου 7χρονου είχε εντοπίσει τον αδέσποτο σκύλο με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι το τετράποδο δεν είχε δείξει κάποια σημεία επιθετικότητας πριν να κατασπαράξει το παιδί.

Όπως δήλωσε γείτονας της οικογένειας που γιόρταζε τα γενέθλια της κόρης του, ξαφνικά άκουσε τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας. «Ήταν μια κραυγή που σου παγώνει το αίμα. Καταλάβαμε αμέσως ότι κάτι κακό συμβαίνει. Αν κάποιος την άκουγε θα αντιλαμβανόταν ότι κάτι είχε πάει τελείως στραβά» δήλωσε χαρακτηριστικά στο κανάλι KOTV.

O πατέρας του 7χρονου παιδιού που έπεσε νεκρό από τα δαγκώματα του σκύλου ανακοίνωσε ότι η οικογένεια θα μετακομίσει μετά το τραγικό συμβάν γράφοντας στον αποχαιρετισμό για τον γιο του: «Ήταν γεμάτος από ζωή και χαρά και θα άλλαζε τον κόσμο. Και θα το κάνει αυτό. Το φως του θα αλλάξει τον κόσμο. Νιώθουμε ένα τεράστιο κενό χωρίς αυτόν και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το ξεπεράσουμε. Είναι τόσο μεγάλος ο πόνος χωρίς το μικρό παιδί μου εδώ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ