Τέτα Καμπουρέλη: «Ο άντρας μου μία φορά μου έσκισε παντελόνι γιατί διέγραφε το ßρακάκι μου»

Ανεπανάληπτες αποκαλύψεις σήμερα στο Πρω1νό. Για τη σχέση με το σύζυγό της μίλησε ανοιχτά γνωστή κυρία της εγχώριας showbiz και προκάλεσε ποικίλα σχόλια

Ο λόγος για την Τέτα Καμπουρέλη, που μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, αποσαφηνίζοντας ότι δεν παίρνει ρόλους εξαιτίας του συζύγου της! «Δεν νομίζω ότι κάνει ο Βασίλης τα κέφια μο…

Ανεπανάληπτες αποκαλύψεις σήμερα στο Πρω1νό. Για τη σχέση με το σύζυγό της μίλησε ανοιχτά γνωστή κυρία της εγχώριας showbiz και προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Ο λόγος για την Τέτα Καμπουρέλη, που μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, αποσαφηνίζοντας ότι δεν παίρνει ρόλους εξαιτίας του συζύγου της! «Δεν νομίζω ότι κάνει ο Βασίλης τα κέφια μου… Αν δεν το είχα καθόλου δεν θα το έκανα ποτέ στη ζώη μου να εκτεθώ», τόνισε.

Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε πως βρισκόταν από πριν στο θέατρο, ωστόσο σταμάτησε εξαιτίας… της ζήλιας! «Καβγαδίζαμε πολύ! Ζήλευε… Δεν με άφηνε. Μία φορά θυμάμαι μου έσκισε ένα παντελόνι γιατί διέγραφε λίγο το… βρακάκι μου», δήλωσε η Τέτα Καμπουρέλη προκαλώντας αίσθηση.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Κατόπιν, αποκάλυψε επίσης πως: «Όποτε τσακωνόμασταν κάναμε και ένα παιδί… Τα βρίσκαμε όλα πάνω στο κρεβάτι».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here