28η Οκτωβρίου – Θεσσαλονίκη: Με το βλέμμα στον ουρανό – Διέλευση αεροσκαφών Spitfire και F-16


Δοκιμαστικές διελεύσεις πάνω από την Θεσσαλονίκη, ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήσουν αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας

«Σας γνωρίζουμε ότι σήμερα, 27 Οκτωβρίου 2021 και από ώρα 13:45 έως 14:15, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική διέλευση αεροσκαφών Spitfire και F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των δοκιμαστικών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΓΕΑ.

Εντυπωσιακοί ελιγμοί F-16

Εντυπωσιακή ήταν η δοκιμαστική πτήση του F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» ενόψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (26/10).

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου και λίγο μετά τις 11.00, το F-16 «έσκισε» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, σε δοκιμαστική πτήση πριν από τη στρατιωτική παρέλαση, με το κοινό να απαθανατίζει τους ελιγμούς του πιλότου.

Σημειώνεται ότι ο πιλότος που θα δώσει το μήνυμα για τη φετινή 28η Οκτώβρη θα είναι ο 37χρονος Επισμηναγός (Ι) Χριστόδουλος Γιακουμής, με καταγωγή από το Πέραμα, ο οποίος θα πιλοτάρει το αεροσκάφος F- 16 της ομάδας «ΖΕΥΣ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ