Πέγκυ Ζήνα: «Ο μόνος τρόπος να διαχειριστείς τις απώλειες σου είναι να μάθεις να ζεις με αυτές»

Για όλες εκείνες τις αναμνήσεις που έχει κρατήσει από τη σχέση και τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πέγκυ Ζήνα.

Τι έχεις κρατήσει από εκείνον;
«Εκείνον έχω κρατήσει για πάντα μέσα μου. Ήταν η δεύτερη αφετηρία μου. Ήταν σαρωτικός ο Μητροπάνος Ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Έδινε αξία σε ό,τι έλεγε, πόσο μάλλον όταν ήταν και μεγάλο αυτό που τραγουδούσε, γινόταν… έκρηξη. Καθώς τον ζούσα αυτά τα τρία χρόνια καθημερινά, κατέρριπτε μύθους και μου δημιουργούσε μεγαλύτερους για όλα γύρω του. Πραγματικό βουνό. Γι» αυτό τον, αποκαλούσα έτσι. Ο Γιώργος το πρωτοείπε και δεν τον ξαναφώναξα ποτέ με το όνομα του. Και σιγά-σιγά όλη η ομάδα του. Άλλαξα κοσμοθεωρία»

Τι αγαπούσες πιο πολύ σε εκείνον; «Αγαπούσα την παλικαριά του, τον τρόπο που προστάτευε ό,τι αγαπούσε και όσους ήταν κοντά του. Γι» αυτό τραγουδούσε έτσι. Ένας γίγαντας με ψυχή μωρού παιδιού. Η χειραψία του δυνατή. Ο λόγος του συμβόλαιο. Όσα ένιωσα τα περιγράφει ένα τραγούδι που μου έγραψε ο φίλος μου ο Θάνος Παπανικολάου μετά από μια βραδιά που μιλούσα ώρες για εκείνον. «Και ξαφνικά βρήκα μπροστά μου το βουνό. Κι εγώ που δρόμους και σκαλιά είχα νικήσει, χωρίς μιλιά βρέθηκα απλά να το κοιτώ, σαν ένα θαύμα που μου χρώσταγε η φύση. Και στην κορφή ένα κερί που αναβοσβήνει, για όποιον είδε μες στα μάτια τον θεό. Εγώ από κάτω νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη, που ήταν για μια στιγμή δικό μου το βουνό».

Πώς διαχειρίζεσαι τις απώλειες σου; «Ο μόνος τρόπος να διαχειριστείς τις απώλειες σου είναι να μάθεις να ζεις με αυτές και να δεχθείς ότι κάποιος άλλος είναι αυτός που αποφασίζει πότε μια ψυχή θα ταξιδέψει για να ελευθερωθεί. Ο Δημιουργός μας. Συνεχίζεις βέβαια, να πονάς το ίδιο. Η πληγή σου είναι εκεί, κι ας τη συνηθίζεις με τον καιρό. Μέχρι να ξανασυναντηθείς με αυτούς που έχασες. Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος να το αντιμετωπίζω από τα 15 που έχασα τον μπαμπά μου. Επίσης του γράφω, πρέπει να σου πω. Είναι μεγάλη ανακούφιση το γράψιμο», λέει η ίδια στη Real.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here