Εμβόλια Κορωνοϊός: Οι ενισχυτές COVID-19 χρησιμοποιούν την ίδια συνταγή με τις αρχικές λήψεις


Εμβόλια Κορωνοϊός: Τα εμβόλια δεν έχουν τροποποιηθεί με βάση την παραλλαγή δέλτα Είναι τα ενισχυτικά COVID-19 ίδια με τα αρχικά εμβόλια; Ναι, οι ενισχυτές COVID-19 χρησιμοποιούν την ίδια συνταγή με τις αρχικές λήψεις, παρά την εμφάνιση της πιο μεταδοτικής παραλλαγής δέλτα. Τα εμβόλια δεν τροποποιήθηκαν για να ταιριάζουν καλύτερα με τη δέλτα επειδή εξακολουθούν να λειτουργούν καλά. Τα εμβόλια λειτουργούν εκπαιδεύοντας το σώμα σας να αναγνωρίζει και να καταπολεμά την πρωτεΐνη ακίδας που καλύπτει τον κορωνοϊό και τον βοηθά να εισβάλει στα κύτταρα του σώματος.

Οι μεταλλάξεις της Delta ευτυχώς δεν ήταν αρκετά διαφορετικές για να ξεφύγουν από την ανίχνευση. Μια κλινική εμβολίων κατά της COVID-19 πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κτήριο του Haverford Township για όσους ανταποκρίθηκαν πρώτοι στην περιοχή και για όσους ήταν κατάλληλοι για τις αναμνηστικές βολές και των τριών εμβολίων.

Μια κλινική εμβολίων κατά της COVID-19 πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κτήριο του Haverford Township για όσους ανταποκρίθηκαν πρώτοι στην περιοχή και για όσους ήταν κατάλληλοι για τις αναμνηστικές βολές και των τριών εμβολίων.

Η αυξημένη προστασία που μπορεί να λάβετε από έναν ενισχυτή προσαρμοσμένο ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τη δέλτα ή άλλες παραλλαγές θα ήταν οριακή, λέει ο Δρ. Paul Goepfert, διευθυντής της κλινικής έρευνας εμβολίων Αλαμπάμα στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ.

Η παραγωγή δόσεων με νέα φόρμουλα θα είχε επίσης καθυστερήσει την κυκλοφορία των ενισχυτών. Η Moderna και η Pfizer μελετούν ενισχυτές που έχουν προσαρμοστεί για τη δέλτα και άλλες παραλλαγές ώστε να είναι έτοιμα αν χρειαστεί. Οι υγειονομικές αρχές θα πρέπει να αποφασίσουν εάν και πότε μια ανταλλαγή φόρμουλας εμβολίου θα άξιζε τον κόπο. Μια κλινική εμβολίων κατά της COVID-19 πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κτήριο του Haverford Township για όσους ανταποκρίθηκαν πρώτοι στην περιοχή και για όσους ήταν κατάλληλοι για τις αναμνηστικές βολές και των τριών εμβολίων.

«Αυτό που δεν γνωρίζουμε», σημείωσε ο Goepfert, «είναι εάν έχετε ένα εμβόλιο δέλτα σε σύγκριση με το κανονικό εμβόλιο, αν λειτουργεί πραγματικά καλύτερα στην πρόληψη της μετάδοσης ή της ασυμπτωματικής μόλυνσης».

Τα ενισχυτικά εμβόλια για την COVID-19 έχουν την ίδια συνταγή με τα αρχικά εμβόλια.

Οι ΗΠΑ έχουν εγκρίνει αναμνηστικές δόσεις των εμβολίων Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson για ορισμένα άτομα, ενώ ορισμένες άλλες χώρες χρησιμοποιούν επίσης ενισχυτές αυτών των εμβόλων ή άλλα εμβόλια για την COVID-19.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ