Κατερίνα Δημητρόγλου: «Σίγουρα θέλουμε πολύ να παντρευτούμε κάποια στιγμή»

Είναι δύο χρόνια μαζί και ευτυχισμένοι.

Ένα από τα κλειδιά της επιτυχημένης σχέσης τους είναι ότι, αν και πολυάσχολη, η Κατερίνα Δημητρόγλου φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για τον σύντροφο της, Γιώργο Κούρτη.

«Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι θα είναι ο άνθρωπος μου, ο πατέρας των παιδιών μου», λέει στη Real η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή», και συνεχίζει: «Παλαιότερα δεν είχα σκεφτεί να παντρευτώ, να γίνω μητέρα. Αυτό σου το βγάζει ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι. Δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες «είμαι έτοιμη να γίνω μάνα ή να παντρευτώ». Ο Γιώργος με έκανε να τα νιώσω όλα αυτά. Σίγουρα θέλουμε πολύ να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Δεν έχουμε ορίσει κάτι ακόμη, μακάρι να είμαστε καλά και όλα θα γίνουν! Προς το παρόν, απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον».

Ο Γ. Κούρτης διευθύνει τη δική του κατασκευαστική εταιρεία και ο χρόνος του είναι επίσης περιορισμένος. Ένας λόγος, λοιπόν, που επέλεξαν να μετακομίσουν μαζί στους πρόποδες της Πεντέλης -σε ένα σπίτι τη διακόσμηση του οποίου έχει επιμεληθεί ίδια η Κατερίνα- ήταν γιατί ήθελαν ένα ήσυχο μέρος προκειμένου να χαλαρώνουν οι δυο τους μακριά από τον θόρυβο της πόλης.

«Μείναμε μαζί από πολύ νωρίς. Φέτος δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά κοιτάμε πάντα να βρίσκουμε. Μας αρέσει πολύ το σπίτι μας, είμαστε άνθρωποι που θέλουμε την ηρεμία, γι» αυτό επιλέξαμε να είμαστε κοντά στη φύση. Μας αρέσει εδώ, χαλαρώνουμε, είμαστε σπιτόγατοι».

Κατερίνα Δημητρόγλου: «Σίγουρα θέλουμε πολύ να παντρευτούμε κάποια στιγμή»

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here