The Voice of Greece 6/11: Τελευταία ημέρα για τα Blind Auditions απόψε στον ΣΚΑΪ [trailer]


Τελευταία εκπομπή η αποψινή για τα Blind Auditions στο επιτυχημένο σόου The Voice of Greece. Στον ΣΚΑΪ θα απολαύσουμε ένα ακόμη επεισόδιο, όπου οι coaches προσπαθούν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις ομάδες τους. Λίγο πριν τα Battles, είναι επιβεβλημένο για τον καθένα τους να αξιολογήσει το ήδη υπάρχον καλλιτεχνικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει. Πρέπει να σκεφτούν στρατηγικά και με σύνεση, έτσι ώστε να κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους. Ποιος θα βρεθεί φέτος στην κορυφή;

Ποιοι θα σταθούν δίπλα στους 4 coaches για την επόμενη φάση;

  • Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
  • Ο Κωστής Μαραβέγιας με τον φίλο του, Πάνο Μουζουράκη
  • Ο Χρήστος Δάντης ενώνει τις δυνάμεις του με την εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου
  • Τέλος, η Μαρίνα Σάττι θα συνεργαστεί άψογα με τον Σάκη Ρουβά

Λάουρα Νάργες: Γιατί δεν συμμετείχε στο φετινό σόου;

Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζουν, Σάκης Ρουβάς και Γιώργος Λιανός αποτελούν τον βασικό κορμό του σόου. Πολλά είναι τα πρόσωπα που δεν ακολούθησαν τη φετινή παραγωγή του The Voice of Greece. Για κάποιους η απόφαση πάρθηκε σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ενώ για όρισμένους η ρήξη δεν ήταν τόσο ευχάριστη. Σαφώς και η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον Κωστή Μαραβέγια θα συμμετάσχουν με διαφορετικό τρόπο. Όμως εντύπωση έκανε η απουσία της Λάουρα Νάργες και η αντικατάστασή της από την Χριστίνα Μπόμπα.

Η Λάουρα Νάργες μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε για τον λόγο που την έκανε να μην συμμετάσχει στο The Voice: “Ήταν μία απόφαση που για να πω την αλήθεια, αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό που είδα, κατάλαβα κι ένιωσα είναι ότι τελικά βλέπουμε και θέλουμε άλλα πράγματα, διαφορετικά. Νιώθω τελικά πως το Voice έχει κάνει τον κύκλο του 100%. Ενδεχομένως δεν έχω καταλήξει αν έπρεπε να είχε κλείσει αυτός ο κύκλος πριν από δύο χρόνια, όταν μου συνέβη αυτό που συνέβη με τόσο απότομο και έντονο τρόπο. Ίσως έπρεπε να έχει κλείσει από τότε”. 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ