ΑΕΚ – Άγιαξ: ΕΠΟ κατά των οπαδών. “Προσβάλλουν βάναυσα τη διεθνή εικόνα της χώρας”

Με ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ έβαλλε κατά των οπαδών που έκαναν άνω κάτω το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ και δημιούργησαν αποκρουστικές εικόνες σε όλο τον κόσμο, από το ματς του Champions League.

Θέση για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, πήρε και επίσημα η ΕΠΟ, καταδικάζοντας τα κρούσματα βίας και τονίζοντας ότι θα “συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις της στην εθνική προσπάθεια για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων”.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα και με τον κατηγορηματικότερο τρόπο τα απαράδεκτα κρούσματα τυφλής βίας που έλαβαν χώρα χθες στο ΟΑΚΑ.

Τα επεισόδια αυτά προκαλούν συγκεκριμένες μειοψηφίες “γνωστών-αγνώστων”, οι οποίοι με τις αθλιότητες που διαπράτουν στα γήπεδα προσβάλλουν βάναυσα τη διεθνή εικόνα της χώρας μας, θέτουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ομάδων μας και καταστρέφουν τις προσπάθειες τους για την εξάλειψη φαινομένων βίας.

Η Ε.Π.Ο., σε συνεργασία  με όλους τους αρμόδιους φορείς, θα αξιοποιήσει την πολύπλευρη εμπειρία των διεθνών ποδοσφαιρικών Αρχών, προκειμένου να συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις της στην εθνική αυτή προσπάθεια”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here