Η ευαίσθητη πλευρά του Γιάννη Πλούταρχου που λίγοι γνωρίζουν

Έχει τον τίτλο του «καλύτερου παιδιού» και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό, αφού τον υποστηρίζει και με το παραπάνω.

Όσοι τον γνωρίζουν ως άνθρωπο και όχι μόνο ως τραγουδιστή, μόνο καλά έχουν να πουν. Άλλωστε, αρκετοί είναι εκείνοι που πίνουν νερό στο όνομά του και αυτό γιατί όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, τους έχει βοηθήσει όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά και ηθικά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος στέκεται διακριτά στο πλευρό οικογενειών που έχουν ανάγκη και ως άνθρωπος χαμηλών τόνων δεν θέλει αυτές του οι πρωτοβουλίες του να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, όσοι το γνωρίζουν αυτό, υποστηρίζουν πως είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, ένας οικογενειάρχης και ένας άνθρωπος κοντά στην εκκλησία που θέλει να δίνει χαρά στον συνάνθρωπό του, αφού και ο ίδιος έχει δουλέψει σκληρά στη ζωή του.

Τα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί από το κοινό και έχουν συντροφεύσει τους περισσότερους σε κάθε στιγμή της ζωής τους είτε σε χαρά είτε σε λύπη. Είναι ο τραγουδιστής του έρωτα και σε κάθε του εμφάνιση γίνεται το αδιαχώρητο.

Σε λίγες μέρες, ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας , έχοντας στο πλευρό του την Μελίνα Ασλανίδου. Ένα πρόγραμμα που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Τέλος, σύντομα θα κυκλοφορήσει και το νέο του τραγούδι.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here