Γιάννης Αποστολάκης: Αυτός θα είναι ο ρόλος του στο MasterChef

Ο Γιάννης Αποστολάκης έγινε γνωστός από τον πρώτο κύκλο του MasterChef, το οποίο προβλήθηκε το 2010. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γυριστεί διάφορες εκπομπές μαγειρικής.

Ο γνωστός σεφ σε συνέντευξή του μιλά για το αν όλες αυτές οι εκπομπές έχουν κουράσει το τηλεοπτικό κοινό, για τον ρόλο του στο MasterChef 3 και με ποιο κριτήριο επιλέγει τις συνταγές που προτείνει στο «Dot.».

Τις συνταγές που προτείνεις στο «Dοt.» με ποια κριτήρια τις επιλέγεις;
«Στο «Dοt.» οι συνταγές πρέπει να είναι απλές και γρήγορες. Με τεχνικές που να μπορεί να εφαρμόσει ο οποιοσδήποτε στο σπίτι του και υλικά που να μπορεί να αγοράσει από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του. Μεσογειακά υλικά και όχι πολλά λιπαρά είναι άλλο ένα στοιχείο των συνταγών που θα προτείνουμε».

Θεωρείς πως το κεφάλαιο «μαγειρική» στην τηλεόραση με real life προγράμματα, reality αλλά και εκπομπές έχει πλέον κουράσει το τηλεοπτικό κοινό;
«Δεν έχω καταλήξει στο αν η τηλεόραση ορίζει την αισθητική του κοινού της ή αν το κοινό επηρεάζει την επιλογή των προγραμμάτων που θα προβληθούν. Σίγουρα υπάρχουν αυτοί που κατακρίνουν και εκείνοι που υποστηρίζουν τα προγράμματα που αυτήν τη στιγμή προβάλλονται. Μου αρέσει δεν μου αρέσει, η λογική απαντάει μόνη της και για να συνεχίζεται η προβολή τους ακόμη θα συντρέχουν λόγοι».

Ξεκίνησαν και οι προετοιμασίες για το «Master Chef 3». Πέρυσι είχες τον ρόλο του coach για τους συμμετέχοντες, θα συνεχίσεις και στον νέο κύκλο του project;
«Κατά πάσα πιθανότητα θα έχω τον ρόλο που είχα και στο παρελθόν, θα είμαι ο coach των παικτών», λέει στο Tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here