Συμμορία ανηλίκων στον Κολωνό: Γι’ αυτό επιτέθηκαν στα θύματά τους «Ήθελαν να τους αποτελειώσουν»


«Δεν είναι δυνατόν 10-15 εξωσχολικοί να μπαίνουν μέσα σε ένα σχολείο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Γιώργος Ζαχαρόπουλος, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των οικογενειών των νεαρών που έπεσαν θύματα επίθεσης της συμμορίας των ανηλίκων .

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο δικηγόρος Γιώργος Ζαχαρόπουλος, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των οικογενειών των νεαρών που έπεσαν θύματα επίθεσης της συμμορίας των ανηλίκων που δραστηριοποιούνταν στο κέντρο της Αθηνας, τόνισε πως τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια ακμάζουσα παραβατικότητα σε νεανικές ομάδες, η οποία είναι κλιμακούμενη.

Αναφερόμενος, στα παιδιά που εκπροσωπεί και έπεσαν θύματα της συμμορίας το ένα μαχαιρώθηκε και το άλλο γρονθοκοπήθηκε ανελέητα, «είχαν σκοπό να τους αποτελειώσουν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαχαρόπουλος.

Όπως επεσήμανε ο κ. Ζαχαρόπουλος ο λόγος που τα παιδιά δέχθηκαν την επίθεση, είναι ότι αρνήθηκαν να γίνουν μέλη της συμμορίας.

«Δεν είναι δυνατόν 10-15 εξωσχολικοί να μπαίνουν μέσα σε ένα σχολείο και να μην υπάρχει καμιά κινητοποίηση», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαρόπουλος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ