Ρόδος: Σάλος με τη σχέση καθηγητή με μαθήτριά του – Γιατί τον μηνύουν οι γονείς

Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από αστυνομικούς της Ρόδου, μετά την υποβολή εκατέρωθεν μηνύσεων από τους γονείς μιας 19χρονης σήμερα κοπέλας και του εκπαιδευτικού συζύγου της…

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου ο 42χρονος καθηγητής υπέβαλε μήνυση κατά του 52χρονου πατέρα και της 46χρονης μητέρας της 19χρονης συζύγου του, από την Αλβανία, για εξύβριση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, υποστηρίζοντας ότι την ίδια ημέρα νωρίτερα, έξω από την εκκλησία του Αποστόλου Παύλου, δίπλα στο 16° Δημοτικό σχολείο στη Ρόδο, καθώς στάθμευε το αυτοκίνητό του, η δεύτερη άνοιξε την πόρτα και κρατώντας την ανοιχτή τον εξύβρισε και ακολούθως ο 52χρονος αφού τον απείλησε και τον εξύβρισε απαίτησε να τους ανεβάσει στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν η κόρη τους.

Ο 52χρονος όπως είπε τον πίεσε με τον αγκώνα του στο λαιμό, σε σημείο που άρχισε να νιώθει ζάλη. Αρχισε να πατάει, όπως είπε, την κόρνα για να τραβήξει την προσοχή των περίοικων και τότε η 46χρονη τον έγδαρε με τα νύχια της στο δεξί του χέρι, ενώ ο 52χρονος τον έπιασε με τα δύο του χέρια από το λαιμό. Του είπε, όπως υποστηρίζει, «ή θα δω την κόρη μου ή θα σε σκοτώσω» και τότε του έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι όλα αυτά γίνονται γιατί δεν συμφωνούν για το σύμφωνο συμβίωσης που έχει με την κόρη τους και μάλλον έχουν πληροφορηθεί ότι είναι πλέον γονείς ενός παιδιού τον τελευταίο μήνα.

Ο πατέρας της 19χρονης από την άλλη υποστηρίζει ότι ο εκπαιδευτικός εμποδίζει την επικοινωνία με το παιδί τους. Είπε ότι επικοινώνησε με το παιδί του τηλεφωνικά πριν 6 μήνες και δεν την έχει δει επί ένα χρόνο. Η μητέρα της, όπως είπε, ήθελε να του ζητήσει να δουν την κόρη τους, να βεβαιωθούν ότι είναι καλά στην υγεία της και να έχουν γενικότερα επαφή μαζί της.

Ισχυρίστηκε ότι όταν τον πλησίασε η σύζυγός του, τότε ο εκπαιδευτικός την έπιασε από τον λαιμό την γρατζούνισε και την απώθησε, προκαλώντας της εκδορές.

Αντικρίζοντας αυτή τη σκηνή ο ίδιος κινήθηκε προς το μέρος του, με σκοπό να τον σταματήσει. Υποστηρίζει ότι τους έβριζε χυδαία ενώ αρνείται ότι τον απείλησε και τον χτύπησε.

Οι γονείς διατείνονται ότι η κόρη τους όταν ήταν μαθήτριά του στο γυμνάσιο, όπου φοιτούσε και δύο μήνες αφού συμπλήρωσε τα δεκαοχτώ έτη αποχώρησε από την οικία τους λέγοντας τους, ότι «έχω σχέση με το δάσκαλό μου, είμαι ενήλικη και θα μείνω μαζί του», ενώ πιθανολογούν ότι κυοφορούσε και έμβρυο, λόγω της σχέσης τους.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here