Ρέθυμνο: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. ναρκοδιακινητές – Ήταν έτοιμοι να ρίξουν 11 κιλά κάνναβη στην… αγορά


Χειροπέδες σε τρία μέλη γνωστής οικογένειας από τον Πάνορμο Ρεθύμνου που καλλιεργούσαν φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης

Μπλόκο σε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών έβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης μετά από συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν σε ορεινή περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αρχές συνέλαβαν συνολικά 8 άτομα (7 άνδρες και μία γυναίκα) ενώ κατάσχεσαν πάνω από 11 κιλά κάνναβη, ποσότητα κοκαΐνης και διάφορα είδη όπλων.

Πώς είχε στηθεί η… επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών

Τρία μέλη γνωστής οικογένειας στο Πάνορμο Ρεθύμνου καλλιεργούσαν φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης προκειμένου να κάνουν την συγκομιδή και να «σπρώξουν» το χασίς σε συγκεκριμένους πελάτες.

Πρόκειται για έναν 50χρονο, έναν 26χρονο και έναν 24χρονο που είχαν τον κύριο λόγο της «επιχείρησης διακίνησης ναρκωτικών». Οι τρεις άνδρες στη συνέχεια παρέδιδαν σε μία 22χρονη την ποσότητα του χασίς η οποία τα μετέφερε με το αυτοκίνητό της στα διάφορα βαποράκια.

Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν εντοπίσει και συλλάβει τόσο τους τρεις άνδρες όσο την 22χρονη αλλά και τέσσερα βαποράκια (τρεις 25χρονοι και ένας 23χρονος).

Τα… ευρήματα των αρχών

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν:

Από τις κρυψώνες των τριών: Πάνω από 11 κιλά χασίς, 12 δενδρύλλια χασίς ύψους έως και 2 μέτρων, δύο πολεμικά τυφέκια, μία διόπτρα πολεμικού τυφεκίου, ένα αεροβόλο όπλο, 2 ζυγαριές ακριβείας.

Από το αυτοκίνητο της 22χρονης: 12,51 γραμμάρια κοκαΐνης.

Παράλληλα κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα, 990 ευρώ σε μετρητά και δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνταν για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ