Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας παρέδωσε τρία αναπηρικά αμαξίδια συλλέγοντας πλαστικά καπάκια

Μετά από δύο χρόνια συλλογικής και συστηματικής προσπάθειας η Εύξεινος λέσχη Χαρίεσσας κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερις τόνους πλαστικά καπάκια και να διαθέσει τρία αναπηρικά αμαξίδια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Την περασμένη Κυριακή μέσα από μία λιτή αλλά πέραν του δεόντως σημαντική εκδήλωση «αγάπης και προσφοράς» τα μέλη της Ευξείνου λέσχης Χαρίεσσας «υποδέχτηκαν» τα τρία αναπηρικά αμαξίδια που έχει προμηθευτεί το ΔΣ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τα μικρότερα μέλη του συλλόγου έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσα από ένα κολλάζ με πολύχρωμα πλαστικά καπάκια που έγραφε «Μαζεύουμε καπάκια Χαρίζουμε χαμόγελα» Ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά ετοίμασαν ένα βίντεο από στιγμές των τελευταίων δύο χρονών της προσπάθειας αυτής.

Ακολούθως το πρωί της Τετάρτης, μέλη του Δ.Σ επισκέφθηκαν το Γ.Ν. Νάουσας και παρέδωσαν τα τα δύο καρότσια, εκεί τους υποδέχθηκε η Διοικήτρια του νοσοκομείου κα.Πέρβου Ιωάννα, ο κ. Σουνιδάκης Νικόλαος διευθυντής χειρουργικής, η κα.Γκάτσου Μαρία προϊσταμένη της χειρουργικής καθώς και νοσηλευτικό προσωπικό. Το τρίτο καρότσι ειδικού και βαρέου τύπου (ειδικής παραγγελίας) παραδόθηκε σε δεκάχρονο τετραπληγικό κοριτσάκι της περιοχής που το είχε ανάγκη.

Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα σωματεία, φορείς, σχολεία που συνέβαλαν στην επίτευξη της προσπάθειας αυτής. Ειδικότερα στο ΕΠΑΛ Νάουσας & Βέροιας, στο 1ο Δημοτικό Νάουσας, στο 2ο Νηπιαγωγείο Νάουσας, στο Γυμνάσιο Κοπανού & Επισκοπής, στο 3ο-4ο ΓΕΛ Βέροιας, στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας, στο play ΟΠΑΠ Νάουσας, στον κ.Μεζέ Αθανάσιο «Ναταλί» στο πρατήριο υγρών καυσίμων Σαρδέλης, στην Αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, στο Νοσοκομείο Νάουσας, στα τμήματα αιμοδοσίας, αλλά και σε όλο τον απλό κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση!


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here