Peaky Blinders: Πρώτη ματιά στην 6η σεζόν – Πότε θα κάνει πρεμιέρα


Η έκτη και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2022.

To BBC επιτέλους έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο -και πολύ σύντομο- teaser βίντεο για την έκτη σεζόν των Peaky Blinders και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος, καθώς η οικογένεια Shelby επιστρέφει λίαν συντόμως.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν από την ανάρτηση στα social media, η κορυφαία βρετανική σειρά επιστρέφει για την τελευταία της σεζόν, νωρίτερα από το αναμενόμενο και συγκεκριμένα στις αρχές του 2022, χωρίς όμως να ανακοινώνεται η ακριβής ημερομηνία. Πάντως, όπως όλα δείχνουν, η τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2022.

Ωστόσο, οι φαν ας μην βιαστούν να τα βάψουν μαύρα, αφού όπως έχει ανακοινώσει ο Στίβεν Νάιτ, δημιουργός των Peaky Blinders, η ιστορία της οικογένειας θα συνεχιστεί υπό άλλη μορφή και συγκεκριμένα με μια ταινία της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει αμέσως μετά την κυκλοφορία της σειράς.

«Τότε πρόκειται να ξεκινήσω να γράφω την ταινία η οποία θα τοποθετείται και θα γυριστεί στο Μπέρμινγχαμ. Αυτό θα είναι και το τέλος για τη σειρά όπως την ξέρουμε», έχει δηλώσει ο Νάιτ. Επίσης, αποκάλυψε ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν κι άλλα πρότζεκτ που να συνδέονται με το σύμπαν των Peaky Blinders, αποφεύγοντας να αναφέρει τη λέξη spin-off την οποία σιχαίνεται. Ωστόσο εξήγησε ότι αυτό δεν σημαίνει και τη δική του εμπλοκή σε αυτά.

Peaky Blinders

H πολυβραβευμένη ιστορική δραματική σειρά του BBC ξεκίνησε να προβάλλεται το 2014 και έχει αναδειχτεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες βρετανικές σειρές παγκοσμίως.

Επικεντρώνεται στις δράσεις του γκάνγκστερ Τόμας Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) από το Μπέρμιγχαμ κατά τη διάρκειας της δεκαετίας του 1920. Το Netflix, στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Weinstein Company και την Endemol, απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς στην Αμερική και τις υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ