ΑΕΚ – Αϊντάρεβιτς: “Σύντομα θα μείνω ελεύθερος”

Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει σύντομα ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, όπως αποκάλυψε κι ο ίδιος με δηλώσεις του στα σουηδικά ΜΜΕ.

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς θα αποτελέσει τον πρώτο παίκτη της ΑΕΚ που θα αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Σουηδός μέσος τόνισε στην Fotbollskanalen ότι πολύ σύντομα θα μείνει ελεύθερος από την Ένωση.

«Είμαστε έτοιμοι να λύσουμε το συμβόλαιο με καλό τρόπο. Είμαστε σε συζητήσεις και είμαστε κοντά. Για την ακρίβεια είμαστε πιο κοντά σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Θα δούμε μέσα στις επόμενες δύο με τρεις μέρες, αλλά φαίνεται ότι θα κλείσει θετικά και θα τερματιστεί το συμβόλαιο», δήλωσε ο Αϊντάρεβιτς.

Αναφορικά με το μέλλον του, τόνισε: «Θα γυρίσω σπίτι και θα δούμε τι θα συμβεί. Η σύζυγός μου είναι έγκυος και απέχουμε λίγο από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, συνεπώς δεν έχω πολύ χρόνο να σκεφτώ. Θα δούμε αν θα πάω στη Σουηδία ή κάπου αλλού. Δεν ξέρω ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι υπάρχουν κάποιες προτάσεις και θα επιλέξω το καλύτερο για μένα και για την οικογένειά μου. Αλλά ακόμα δεν γνωρίζω».

Ο Αϊντάρεβιτς κατέληξε: «Απομένουν μόνο τα γραφειοκρατικά, κάποιες λεπτομέρειες. Μόνο αυτό. Αλλά περιμένουμε να δούμε το πότε. Εξαρτάται και από εμένα και από τη σύζυγό μου γιατί έχουμε να επισκεφτούμε τον γιατρό και τέτοια θέματα. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Μπορεί να πάρει δέκα μέρες, ένα μήνα, δεν ξέρω. Αλλά είμαστε κοντά για να λύσουμε το συμβόλαιο με καλό τρόπο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here